Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogyan tudnám legyőzni a...

Hogyan tudnám legyőzni a félelmet?

Figyelt kérdés
Sziasztok hamarosan repülök igaz eddig 1 szer repültem életembe de akkor is nagyon feltem. Lehet így a 2. Alkalom előtt is csak az elsőtől való félelem van bennem és nem is fogok annyira felni. Tudom h rengeteg ilyen kérdés van elnézést is. Félek attól h valami baj lesz a géppel odafent vagy akárhogy. Nemtudom h gyozzem le ezt és akár hogyan szerethetem meg a repülést.

2016. aug. 16. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Valóban rengeteg ilyen kérdés van. Tele vannak olyan tanácsokkal, amiket mi kívülállók adhatunk.

De tudnod kell, rossztól kérdezed. Mi legyőztük a fóbiáinkat. Most rajtad a sor. Csak te felelsz a saját életedért.

2016. aug. 16. 19:45
 2/2 Béluska2016 ***** válasza:

Igen, millió ilyen kérdés van. Mindig ugyan az a válasz. Szóval olvasgasd azokat.

De adok egy jó tanácsot, kösd le a figyelmedet, majd akkor aggódj, ha zuhan a gép. Bár akkor is felesleges, mert biztos és gyors halálod lesz. Képzeld még egy gép sem maradt soha fönt, így vagy úgy de lejött.

Figyelem lekötésnek, meg ajánlom egy magyar sztyuvi blogját, hogy stílusos olvasmányod legyen. A végén sírni fogsz a röhögéstől, garantálom.

[link]

2016. aug. 16. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!