Melyik a legjobb reptér?
Figyelt kérdés
2016. aug. 16. 12:52
1/4 anonim válasza:
Milyen szempontból? Ezt így nagyon nehéz eldönteni.
2/4 anonim válasza:
Európában szerintem München a világon a szingapúri Changi. A hongkongi is nagyon tetszett.
Ami nagyon nem jött be: Moszkva Sheremetyevo D terminál illetve Párizs Charles de Gaulle.
3/4 Béluska2016 válasza:
Én a világ nyugati részén még nem repkedtem. De a dubai-i szenzációs, a dohai is hasonló, a hongkongi tetszett a legjobban, a kínaiak "egyszerűbbek" Shenzhen, Xiamen, Beijing. Az arabok hatalmasak, gyönyörűek, de valahogy túl gigásziak. A hongkongi jól szervezett, emberközpontú, nem túl fényűző, de mégis "ott van". Ferihegyre sem vagyok nagyon büszke, de a moszkvait kritán alulinak ítélem.
Dubai:
Hongkong:
Doha:
Shenzhen:
Pekinging:
Xiamen:
Moskva:
4/4 anonim válasza:
Tájékozódás szempontjából a frankfurti, legalábbis azok közül, ahol eddig jártam. Minden ki van táblázva 3 méterenként (szó szerint), a leghülyébbek sem tudnak eltévedni. Viszont van egy-két bunkó alkalmazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!