RiziDini kérdése:
Kézipogyóban gyógyszer?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már volt ilyen kérdés, utána is olvastam, de egymásnak ellentmondó infóim vannak. A kérdés, hogy tabletta állagú, napi szinten szedett gyógyszereimet nem szeretném a bőröndbe feladni, arra az esetre, ha neadj isten elkavarodna a csomag. 3-4 féle gyógyszerről van szó. És hogy felvihetem-e a gépre. Egy heti adag. A HASZNOS válaszokat megköszönöm.2016. aug. 9. 22:40
1/7 anonim válasza:
Igen, felviheted. A kérdés inkább az, hogy az adott országba beviheted-e. Milyen gyógyszerekről van szó?
2/7 A kérdező kommentje:
Görögország, Rodosz. Vérnyomáscsökkentő, szívritmusra való és allergia elleni. Van egy gyenge nyugtató is.
2016. aug. 9. 22:47
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2016. aug. 9. 23:30
5/7 anonim válasza:
Annyira kíváncsi lennék, ha ilyen marha sokat olvastál utána, melyik szó volt az a kézipoggyász szabályzatban, amiből arra következtettél, hogy a gyógyszered nem vihető fel??????
6/7 anonim válasza:
Képzeld el ha nem vihetnél fel gyógyszert. Vannak olyan gyógyszerek ami nélkül akár valaki meg is halhat ha nem veszi be.
Szóval kétlem, hogy bárki is írta, bárhol is, hogy nem szállítható. Bizonyos gyógyszerekre kell orvosi engedély, de ha csak egy heti adag van nálad az nem gond. Ha biztosra akarsz menni vigyél orvosi receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!