Gyógyszerek feladott bőröndbe? (WizzAir, elvileg tilos)
Figyelt kérdés
Holnap utazok Rodoszra WizzAir járattal, azt írják gyógyszert nem lehet az előre feladott bőröndbe tenni. Gyakran utazó ismerősöm szerint semmi gondom nem lehet belőle. Szerintetek? Ezen kívül parfüm, spray, hajlakk stb. is ment az előre feladottba, remélem az sem gond.2015. júl. 2. 18:36
1/8 anonim válasza:
Feladott bőröndbe mehet. Még a gyógyszerek is
3/8 anonim válasza:
Csak azért írták oda, mert a gyógyszer kicsi, drága és néhány közülük könnyen tönkre mehet/megromolhat/hatását vesztheti. Így hát, hogy utólagosan elkerüljenek bármilyen jogi problémát, odaírták...
4/8 anonim válasza:
Azért írják, hogy tilos, mert nem vállalnak felelősséget, ha elveszik a csomagod, vagy késik és ott állsz külföldön gyógyszer nélkül.
Erre van a kézipoggyász, hogy a fontos dolgokat, például a gyógyszereket oda tedd.
5/8 A kérdező kommentje:
utolsó!
ez szép és jó, de ha odatenném igazolnom kéne minimum két nyelven de leginkább három(magyar, angol, görög) hogy nekem azt a gyógyszert szednem kell, sajnos ezt nem tudtam elintézni.
2015. júl. 2. 21:45
7/8 anonim válasza:
Nem tudom honnan vetted, hogy a gyógyszereket igazolnod kell. Csak azokat kell amik komoly gyógyszernek minősülnek. De fájdalomcsillapítókra,(ami nem komoly morfium) lázcsillapítókra, asztma gyógyszerek, fogamzásgátlókra nem kérnek semmi orvosi papírt vagy 3 nyelvi engedélyt. Ha van gyógyszered ami orvosi utasításra szedsz, kérj orvosi igazolást róla.
8/8 anonim válasza:
"Gyógyszereimet szállíthatom a feladott poggyászban?
A feladott poggyász nem tartalmazhat gyógyszereket. A repülés során szükséges gyógyszereket a kézipoggyászban magával viheti a fedélzetre."
Még a honlapjuk is azt írja, hogy a kéziben vidd a gyógyszereket, nem kell hozzá irat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!