Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Elektromos repulojeggyel...

Elektromos repulojeggyel fizetni kell a becsekkolásért a reptéren?

Figyelt kérdés

Szóval, jovohet szerdan megyek haza Budapestre, és mivel aznap nincsen Glasgowbol kozvetlen jarat, ezert at kell szallnom. (Glasgow-Palma-Budapest) És ami a legjobb, hogy ket kulon legitarsasaggal megyek. (Wizz és RyanAir). Megvettem a repulojegyeket a kiwi.com-on, es azt irja, hogy mivel ket kulon legitarsasaggal megyek, plusz nem az eredeti oldalon vettem a jegyeket, ezert a check in-t a repteren kell elvegeznem, amihez csatoltak egy elektronikus repjegyet, hogy azt mutassam fel. Akkor nekem a check in az penzbe fog kerulni, vagy mar benne van a repjegy araba?

Sorry a bonyolult kerdesert.

2016. júl. 23. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak te tudod, miért a kiwi.com-on vetted a jegyedet, de ha már így döntöttél, megtennéd, hogy megkérded a problémádat az ügyfélszolgálatuktól?

Egy gyors próbakeresés alapján úgy látom, érezhetően drágábban vetted a jegyedet, mintha megvetted volna magad. Csak dolgoztathatnád már azokat az eladókat, akik lehúztak rólad még egy bőrt...

Ha nem boldogulsz velük, azért ne add fel. A foglalásnál kaptál két kódot, azokkal be kell csekkolnod. Igen, online.

Ha nem teszed, megbüntetnek keményen.

Nincs olyan, hogy odamész a kiwi.com-os himihumi fecniddel, és az ingyen lesz.

2016. júl. 23. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:

"Nincs olyan, hogy odamész a kiwi.com-os himihumi fecniddel, és az ingyen lesz."

Éppenséggel lehetséges ha benne volt az árban a reptéri check in.

Egyébként én is becsekkolnék online, abból baj nem lehet.

2016. júl. 23. 22:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Kozben beszeltem az ugyfelszolgalattal,a ryanaires becsekkolas online megvan,a masik viszont repteri ami ingyenes.
2016. júl. 23. 22:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!