Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » S. O. S.! Hol, kinél tudunk...

S. O. S.! Hol, kinél tudunk panaszt tenni egy bizonyos légitársaggal szemben, illetve hogy tudjuk vissza igényelni a jegyek árát és az esetleges kártértést?

Figyelt kérdés
Tegnap ugyanis (minden indok nélkül), nem engedték a lányomat és a párját felszállni a Kanadába tartó gépre, pedig 5 év után most láthatta volna az apját! Mindezt annak ellenére, hogy minden okmány és szükséges papirjuk meg volt hozzá! Az nem lehet, hogy 2800 dollár csak úgy, mert épp az ott dolgozó nőcskének, meg a palinak épp olyan napjuk volt ússzon! Kérem aki tudja ennek a menetét, irjon!

#airTransat
2016. júl. 22. 16:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ha nem jutsz dűlőre a légitársasággal, akkor esetleg velük meg lehet próbálni:

[link]

2016. júl. 24. 11:47
 22/30 anonim válasza:
én szurkolok Nektek, kérlek majd írd meg,hogy alakult! Sok sikert!
2016. júl. 24. 20:02
 23/30 anonim ***** válasza:
A légitársaság valóban nem szeretetszolgálat, de ha bebizonyítja a kérdező, hogy jogtalanul nem engedték fel a gépre a lányát, akkor igenis vissza kell és vissza is fogják adni a pénzt.
2016. júl. 24. 22:39
 24/30 anonim ***** válasza:
Itt kérem kemény így járás van. Én sokszor repültem Kanadába magyar útlevéllel (most már van kanadai) és minden alkalommal a kanadai bevándorlás emberei ellenőriztek check-in-nél, mindenhol Európában, laptopokkal amik gondolom a CIC rendszerébe csatlakoztak. A légitársaság semmit nem tud csinálni -- a légitársaság teljesen vétlen -- és Te sem tudsz semmit csinálni hacsak nem akarod a CIC döntését megtámadni a kanadai bíróságon.
2016. júl. 24. 23:26
 25/30 anonim válasza:

Szóval a kanadai bevándorlás emberei mindenhol , harcra készen, laptopokkal várja a becsekkolni kívánó embereket, és a check-in pultnál dolgozó hölgyek/urak kismasnival a nyakukban is a kanadai bevándorlás emberei akik azonnal lefuttatjak a rendszerben az utleveled és visszanéznek mindent?!:D

És még is mit?! Főleg ha büntetlen előéletű vagy és nem voltál túltartózkodva. Még ha így is van, a kérdező említette,hogy minden engedélyük meg volt beleértve az eta-t is! Akkor miről is beszélünk??! Pofára ment, kit engednek fel a gépre is kit nem. És még ha így is lenne ahogy te leírtad és összekapcsolták a rendszerükkel, egy útlevél még is mit bizonyít? valami nagyon sötét múltat vagy mi?!....

2016. júl. 25. 01:25
 26/30 anonim ***** válasza:

> Szóval a kanadai bevándorlás emberei mindenhol , harcra készen, laptopokkal várja a becsekkolni kívánó embereket, és a check-in pultnál dolgozó hölgyek/urak kismasnival a nyakukban is a kanadai bevándorlás emberei akik azonnal lefuttatjak a rendszerben az utleveled és visszanéznek mindent?!:D

Erm, a check-in-nek ehhez nincs köze, ezt azoktól független emberek végzik. Röhögni lehet, én viszont tapasztalatból beszélek, az elmúlt nyolc évben amióta Kanadába költöztem évente 2-4-szer repültem Európából Kanadába. És természetesen fogalmam sincs hogy pontosan kik ezek az emberek de azt tudom hogy minden alkalommal megnéztek.

2016. júl. 25. 04:27
 27/30 anonim válasza:
26-os akkor most van fogalmad kik azok az emberek vagy sem?! azt irtad fent,hogy a kanadai bevandorlas emberei. És még is mit néztek? Útlevelet? És? Mi lehet egy útlevélben amire azt mondják, na teee, neeem...... Mert ha lenne ilyesmi eleve már az Eta-t se kapta volna meg.... szerintem. Nem nevet senki, csak kicsit túlzásnak tartom. ennyi Én ugy gondolom inkább van az a bizonyos face control mi szerint kisebbséget kiszűrik... Több cikk is olvasható erről, a magyar kisebbséget meg különösképp "szeretik"....
2016. júl. 25. 05:50
 28/30 anonim ***** válasza:
Felesleges ezen lovagolni utolso, a bevandorlas bizony pofara megy es kesz. Es az olyan korulmenyek mint pl. eletvitelszeruen kint elo apuka bizony ez esetben csak rontottak a helyzetet.
2016. júl. 25. 08:08
 29/30 anonim ***** válasza:
Egy útlevèlből bizony sok minden kiderül. Ha tènyleg minden rendben volt minden ahogy àllítja, akkor pedig a rokonsàg miatt ùgy ítèltèk meg hogy tùlzott kockàzatot jelent az illetők beengedèse. Van ilyen, ellene sok mindent nem lehet tenni. Eddig 12 alkalommal voltam USA-ban, minden gond nèlkül. Viszont ismerősömnek ott él az anyja, őt minden alkalommal màsodlagos ellenőrzèsre küldik tovàbb, mert fokozott kockázatúnak ìtèlik a beengedèsèt.
2016. júl. 25. 11:06
 30/30 anonim ***** válasza:

Ha van valaki, aki pontosan emlékszik, hogy mi is volt azzal a kisfiúval, akinek véletlenül pont ugyanaz volt a neve, mint egy "nem repülhet" listán levő terroristagyanús embernek, az segítsen ki.Cikkeztek róla, néhány éve.

Mert arról volt szó, hogy minden más papír rendbenléte ellenére is, indoklás nélkül is, még a gépről is leszállíthatnak bárkit, akinek a neve szerepel egy bizonyos listán. Úgy néz ki, hogy csak írott lista lehet, mert egy iskolás gyereket sem engedtek gépre szállni, aki a szüleivel együtt repült volna. És csak utólag derült ki, hogy ugyanaz a neve, mint egy gyanús személynek. Nem emlékszem a névre.

Mintha még belföldi járat is lett volna, vagy lehet, hogy usába menő, nem emlékszem.

Megígérték a családnak utólag, hogy valami megjegyzést tesznek a név mellé, vagy mi, de mégis előfordult még egyszer, hogy nem szállhatott fel a gépre, amivel ment volna a család.

Állítólag nem ritka, hogy indok nélkül akár le is szállítanak valakit. Csak akkor lesz nagy porverés belőle, ha olyan nyilvánvaló tévedés van, mint a gyerek esetében. Sót, nála kétszer is, az ígéret ellenére, ahogy írták a cikkben.

2016. aug. 6. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!