Mit jelent az, hogy fapados repülő? Vagy mi a különbség egy fapados és egy nem fapados között? Illetve mikor kell fizetni check-in-ért?
Olvasgattam már ezekről, de nem teljesen értem, hogy mit jelent a fapados. Eltudnátok rendesen magyarázni? Vagy olyan oldalt, ahol jól leírják? Illetve erről a fizetős check-in-ről is?!
Köszönöm előre :)
Fapados annyiban különbözik a normál társaságoktól, hogy például:
-jegy ára alacsony, viszont a feladandó nagy bőrönd nincsen benne az árban, az ha akarod, külön megveheted
-nincs ingyen étel, ital a repülőn, de ha fizetsz, kapsz.
-online check-in ingyenes, a reptéri fizetős
-általában kisebb repülőtereket használják, illetve ha adott városnak több van, akkor a távolabbit.
- olyan komfort szolgáltatás, mint az utashíd nem jellemző, általában gyalogolhatsz a géphez, jobb esetben buszoztatnak a gépig.
Gyakorlatilag semmit nem nyújt, azonkívül, hogy elvisz A-ból B-be.
Ami miatt nem szeretem a fapadosokat, az az ügyfelekhez való hozzá (nem) állás, bármilyen probléma esetén.
> Ami miatt nem szeretem a fapadosokat, az az ügyfelekhez való hozzá (nem) állás, bármilyen probléma esetén.
Ott a pont. Arra jó hogy vakációzni menjen az ember ha elfogadható hogy legfeljebb egy nappal később ér oda de ha valahol lenni kell időre akkor erősen felejtős.
> Semmivel nem rosszabb a fapadosok késési statisztikája, mint a hagyományos cégeké.
Az lehet de mi van ha nem megy a gép, akármiért? Elromlik, fene tudja. Egy hagyományos légitársaság simán átfoglal akár másik légitársaság járatára (velem megtörtént) hogy időben ott legyél, a fapados max vállat von.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!