Mesélnétek a repülésről?
Nemsokara repulni fogok eletemben eloszor es rettentoen felek. Igazabol csak attol felek, hogy rosszul leszek es hanyni fogok.:(
Sokan irtak azt, hogy olyan mintha buszon ulnenk, de nekem a buszon is neha hanyingerem van es ezert felek, hogy akkor a repulon is az lesz. Mit kellene tennem? Hogy tortentik az egesz ut, marmint a becsekkolas stb.? Mire szamitsak a repulon?
Elore is koszonom a valaszokat:)
Figyu!!!
Én 4 éve ültem repülőn 2.osztályosan, és én is nagyon féltem AZ ELEJÉN!! Nekem is azt akarták bemagyarázni hogy nagyon durva érzés lesz, de vagy én nem emlékszem jól vagy tényleg nem volt olyan mint ahogyan mondják. Egyszóval (nálam)semmi érdekes.
Tudom hogy nem nagyon a kérdésedre fókuszálva válaszoltam de remélem tudtam segíteni! :-)
Ha altalaban rosszul szoktal lenni a kozlekedesi eszkozokon, akkor keszulj fel de nem olyan mintha buszon ulnel.
Ha rovidebb ut, akkor kerj ablak melletti helyet, es nezz ki az ablakon. A horizont viszonylag statikus igy ha azt nezed akkor a szemed megszokja es nem fogsz szedulni. Hosszabb uton (2 oranal tobb) mar gazos, akkor lehet jobb a folyoso melletti ules es maximum jarkalsz. Az alvas is segithet ilyenkor.
Ne olvass (bar en pl buszon, autoban nem tudok de repulon semmi bajom tole) csak ha erzed hogy ok. Telefont nyomkodni meg ugysem fogsz tudni (illetve igen de repulo uzemmodban, tehat semmi ami online).
Igyal sok vizet, esetleg citromos vizet. Ha rosszul vagy, a jeghideg kola is csodakat tesz.
Esetleg vegyel a patikaban daedalont vagy valami hasonlo gyogyszert amit bevehetsz utazas elott, biztos ami biztos.
Amugy nem olyan mint a busz, az elejen erzed a mozgast, aztan mikor a levegoben vagy, mar semmit, max razkodast ha legorvenybe kerul a gep. Meg az ereszkedest-emelkedest.
Leszallaskor ha erzed hogy kezd dugulni a fuled akkor vegyel be egy ragot vagy cukorkat, az segit kidugitani. Bar azt pl eszrevettem hogy mig az elso repuleseim alkalmaval tenyleg fajdalmas volt a fuldugulas a vegen, azota igy 100+ repulesen tul mar alig erzem...
"nekem a buszon is neha hanyingerem van es ezert felek, hogy akkor a repulon is az lesz."
"Igyal sok vizet, esetleg citromos vizet. Ha rosszul vagy, a jeghideg kola is csodakat tesz. "
Tényleg "csodát tesz" ha sokat iszol, mert lényegesen több utast tudsz majd lehányni...
Kb 2 és fél órát fogunk repülni.
Mindenképp ablak mellé szeretnék ülni addig is lefoglalom magam.
Szerintem majd beveszek egy B6 vitamint mert régen is azt vettem be hosszabb utak előtt.
Csak fura hogy míg más attól fél, hogy lezuhan a gép vagy bármi más én azért parázok hogy ne hányjam el magam:D
Köszönöm a válaszokat, még írhattok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!