Szaisztok! Egy olyan kerdesem lenne, hogy vasarolt-e mar valaki repulojegyet a www.esky.hu-n keresztul? Mik a tapasztalatok? Megbizhatoak? Tenyleg allitanak ki jegyeket?
Csak ránéztem egy pillanatra az általad kérdezett oldalra, és azt láttam, rögtön a második kattintásra rátesz egy csomó egyéb költséget.
Tényleg az kell neked, hogy valamit drágábban vegyél meg, mint azt pl a légitársaság oldalán megkapnád?
Ezek az oldalak azzal bolondítják az arra fogékony magyar olvasókat, hogy az első oldalon picit jobb árat adnak, aztán két pillanat alatt lehúzzák a bőrt is rólad.
Még egy kérés. Lehetne azt, hogy a jövőben nem köszönsz, amikor fölteszel egy kérdést? NEm leszel tőle jól neveltebb, és csak szaporítod azok sorát, akik minden hozzászólásukat sziával kezdik.
Nagyon gáz...
A ESKY rendszere úgy van kitalálva, hogy minden felelősséget a vevőkre hárítanak és ha a vevő besétál a csapdájukba, akkor ellopják az ügyfeleik pénzét. A rendszerük áttekinthetetlen. A vevőszolgálatot csak a látszat kedvéért tartják fenn. Nem az a cél, hogy az ügyfeleken segítsenek, megoldják a problémájukat. 21 napos határidőt vállalnak a reklamációk kivizsgálására, de ezt sem tartják be. Jól tudják az utasoknak nincs ennyi ideje várakozásra és az ügyfelek beletörődnek, hogy lenyúlták a pénzüket. Nekem 83 ezer Forintom veszik el éppen. Január 4-én nyújtottam be reklamációt most február 13 van és nem vizsgálták ki ügyemet.
Legyetek nagyon óvatosak az ESKY és az összes többi internetes jegy eladással foglalkozó rendszerrel.
Egy 21000Ft áru jegynél ha nem tudsz menni vagy tévesen foglaltál, akkor ha el akarod adni a névmódosítás kb.: 32400 HUF + 3700 HUF tranzakciós díj = 36100 Ft/fő (a napi árfolyam függvényében az ár változhat).
A módosítást telefonos ügyfélszolgálatukon keresztül, bankkártyás fizetéssel lehet rendezni.
Király! Ki szokta végig olvasni a szerződési feltételeket kb 1-2óra.
Ki venne meg egy jegyet +150%-os plusz felárral?
Ha törölni szeretnéd az oda-vissza 21000Ft áru jegyet és persze szeretnél valamennyi pénz visszakapni...
"lemondás esetén nem visszatéríthető a jegy, mivel utasonként, egy irányba 19200 forint (oda vissza 2x19200=38400Ft) a törlési díj. Ennek értelmében a foglalás törlése többe kerülne mint a kifizetett ár.
Király!
Ha bármilyen ok miatt le kell mondanod az utad, akkor arra számíts, hogy
1. A befizetett jegyár töredékét kapod vissza max.
2. Azt is hónapok után. Én személy szerint több mint 2 hónapja várok a pénzemre!
Következtetés: Először és utoljára boltoltam velük!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!