Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » SoS Kiköltözés Angliába: Mit...

SoS Kiköltözés Angliába: Mit pakoljak a poggyászba?

Figyelt kérdés
Július 20-án megyek ki Angliába. Még sosem voltam kint. Az angolt folyékonyan beszélem és a testvéremnél fogok lakni. Mit pakoljak a repülőre (WizzAir) felvihető poggyászba? Huzamosabb időre megyek ki, nem akarok haza jönni. Ez lesz életem első repülése. (21/L)

2016. júl. 3. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
kérdezd a testvéred inkább. amúgy légitársaság szabályzata is segítség lehet. + az eddigi milliónyi kérdés.
2016. júl. 3. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs neked mire lehet szukseged egy hosszabb utazason (feltetelezem hogy nem a szabalyzatot kerdezed, hogy mit rakhatsz bele, mert azt gondolom, el tudod olvasni egyedul is, es rajonni, hogy mi folyadek, mi nem az). Nalam mindig van gyulladascsokkento mert szokott kelleni. Mindig veszek egy-ket magazint a duty freeben, az is nalam van. Ahogyan tablet, meg fulhallgato.

Ha meg csak egy utra kell jegy, akkor inkabb normalis legitarsasgot javaslok, mert egy pici kezivel nem igazan tudok elkepzelni koltozest, a hozzaadott poggyasz meg neha horribilis aru. Elobb inkabb nezz korul a jegyek tekinteteben.

2016. júl. 3. 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Kiköltözök Angliába -- mit rakjak a kézipoggyászba. Ez azért elég ironikus kérdés. Gondolom nem 8 kg cuccal szeretnél költözni.
2016. júl. 3. 18:05
 4/7 anonim ***** válasza:
22%

1. Kint él a tesód, ő eltudná mondani mit vigyél ki

2. Angliában minden kapható, így felesleges tusfürdőket, szappanokat hozni.

3. Ha fogfájós vagy akkor cataflam gyógyszert hozzál. Az nincs kint, és mindig jól jöhet.

4. Én nem dohányzom, de ha te igen, akkor cigit hozzál magadnak pár kartonnal. Itt kint baromi drága a cigi.

2016. júl. 4. 09:21
 5/7 Norman Bates ***** válasza:

A wizz airnel ~4400 a 15kg-os nagyobb kezi poggyasz, azert abba tobb minden fer.

Erdekes ez a hullam.. en tesom is a napokban jott ki hozzam uj eletet kezdeni, o fuszereket hozott, ruhakat meg par szemelyes holmit, meg nekem sok sok csokit.

Nem kell tulgondolni, itt is lehet mindent kapni.

2016. júl. 5. 12:11
 6/7 A kérdező kommentje:

A kérdésem meglepő módon a repülőgépre felvihető kézi poggyászra vonatkozott, nem a feladható bőröndre. A testvérem brit (féltestvér) még életében nem hagyta el a szigetországot, más pedig nem repült még a családban. A feladható poggyász pedig 32 kilós is lehet, így azzal nem igen lesz baj. Az értelmesen válaszolóknak köszönöm. :)

Olyan tippeket olvastam eddig, hogy rágógumi kellhet és kispárna. A szabályzatot természetesen elolvastam. Folyadékot nem fogok felvinni.

2016. júl. 9. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem kell ezt túlspilázni két és fél - három óra repülőútra nem kell mindent összepakolni.

Amikor én kiköltöztem Kanadába, nekem a kézibőrönd a macijaimmal volt tele (30/F) plusz laptop, pénztárca, kindle, nagyjából kész is.

Ha gyógyszert szedsz rendszeresen, legalább 1-2 havi adagot vigyél, beletellik egy kis idő amíg ottani orvos, szakorvos főleg átvesz.

2016. júl. 10. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!