Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Miért nem tudok check in-t...

Miért nem tudok check in-t végre hajtani?

Figyelt kérdés

Kifizettem a repülőt 3 személynek. Elértem ahhoz a ponthoz,amikor az adatokat kell kitölteni és azt írja,hogy "Az utasfelvétel még nincs nyitva".Ez mit jelent?

Na meg persze az okmány típusánál kiválasztottam a személyit, de a Román igazolványon melyik az okmány száma?

Elnézés ezekért a nevetségesnek tűnő kérdésekért, de ez az első alkalom,hogy utasfelvételt hajtok végre.

2016. júl. 1. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
Egy dolog a repülőjegy vásárlása és más dolog az utasfelvétel. A repülőjegyet hónapokkal, sőt évekkel az utazás előtt is megveheted. Az utasfelvétel (check inn) pedig a legtöbb légitársaságnál az utazás előtt 24 órával lehetséges.
2016. júl. 2. 00:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Legitarsasagtol fugg mikor lehet check int vegrehajtani. Van ahol lehet mar 30 nappal, van ahol 72 oraval elobb es megint van akinel 24 oraval elobb. A check in nincs nyitva - ezen amugy mi nem tiszta? A bolt ablakat se kezdjuk verni, ha zarva tabla van meg kint, nem?
2016. júl. 2. 07:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt tudom tanácsolni, olvasni, olvasni, olvasni.

A foglaláskor kapott emaliben le van írva, mikortól és hogyan lehet becsekkolni. Ez tényleg légitársaság-,sokszor még reptérfüggő is.

Az igazolványszámos kérdést elkomplikálod. Van az igazolványodnak egy száma. No azt kell beírni az igazolványszám rovatba.

2016. júl. 2. 08:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 2. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!