A keleti pályaudvarról taxival a reptérre el lehet jutni?
Természetesen el lehet jutni. Miért ne lehetne?
Az eurót nem tudom (valószínűleg nem), de kártyával fizethetsz.
Kb. 6.000,- Ft
Van, aki elfogad eurot is, de az is jellemzoen forintban fog vissaadni (illetve megprobalhat atverni ha latja hogy nem vagy a helyzet magaslatan, ugyhogy nagyon figyelj oda!). Kb. 8-10 ezerre tippelek vegosszegkent, forgalomtol fugg (multkor baleset miatt anyukamnak kellett hazajonnie deal tertol 18.keruletig ami azert joval kevesebb mint a repter de az volt 6500 forint korul).
De egyebkent minek a taxi? Felszallsz a metrora, elmesz deakig ott atszallsz a harmas metrora, elmesz vegallomasig, kobanyaig majd onnan 200E busz lerak a repter bejarat elott par szaz forintbol.
Ha a keletiig el tudsz evickélni, nem nagy ügy fölszállni a metróra. Tiszta, kényelmes és modern. Egy átszállójegy kell hozzá, mert a 200E-vel is kell picit menned, de ez kb 500 forint, és ráadásul nem támogatod a taxis hiénákat.
Időben sem lényegesen több, mint a lehúzós szaar szemét sárga taxik.
Ha mégis autóval akarsz kijutni, én is csak azt tudom tanácsolni, soha de soha ne ülj taxiba, hanem használj Ubert. 2016-ot írunk, könyörgöm!!!!!!
Bocs, de valószínűleg te is hetekig keresgélted a legolcsóbb rep.jegyeket.
Most meg kiadnál a taxizásra akár 10ezret is??!
Menj metróval, ahogyan már leírták!
Amúgy valóban kíméletlenül lerabolnak a sárga taxishiénák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!