Joe1015 kérdése:
Átlagosan mennyi ideig tart landolás után, amíg kijutsz a reptérről?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig tart amíg leellenőrzik, hogy ki vagy mi vagy, papírokat leellenőrzik? Megkapod a feladott poggyászodat...stb. Tehát kb. hány percet vesz igénybe landolás után, amíg "a reptérről mehetsz a dolgodra"?2016. jún. 29. 15:10
1/11 anonim válasza:
erősen ország és reptér függő. nekem volt már 20 perc is, de 4 óra is.
2/11 anonim válasza:
Ez függ attól is, hogy melyik reptér, nem tudok atlagot mondani.
3/11 anonim válasza:
Minden attól függ melyik reptéren, milyen állampolgárként.
Átlagban szerintem 20-25 perc.
4/11 hollófernyiges válasza:
Ha nincs csomagod, akkor 20-30 perc. Ha van, akkor olyan háromnegyed óra.
5/11 A kérdező kommentje:
Wizz Air-el utaznék, London Luton reptérre! Szóval kb. átlagosan olyan fél óra?
2016. jún. 29. 15:18
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat/tapasztalatokat! :)
2016. jún. 29. 15:42
7/11 anonim válasza:
En mikor Berlinbe mentem kb 10 perc alatt kijutottam, Glasgowba tobb mint 1 ora volt, mig Budapesten kb fel ora. De most nem sorolom fel az osszeset,de kb ennyi ido. London luton en fel orat voltam ott is kb,de sose tudhatod,hogy hany embert ellenoriznek eppen le.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!
2016. jún. 29. 17:26
9/11 anonim válasza:
Lutonon ha nincs feladott csomagod, akkor kb. 15 perc lehet, ha van akkor +20-30 perc.
10/11 Dávid057 válasza:
Sokat repülök Lutonba, volt már, hogy 40 percig tartott, de legutoljára nem volt 15 perc sem, feladott poggyásszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!