Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Sos! Ha a púderem nem teszem...

Sos! Ha a púderem nem teszem tasakba vihetem repülőn?

Figyelt kérdés
A neszerembe tettem a szempillaspirálom, korrektorom, púderem stb. de ha ezeket nem teszem (átlátszó)tasakba akkor vihetem, vagy kidobatják velem?
2016. jún. 25. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Viheted persze, hiszen a púder nem folyadék.
2016. jún. 25. 18:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megnyugodtam hogy nem kell tasak.
2016. jún. 25. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Vegyel dm-ben repulos tasakot. Szempillaspiral meg amiket irtal az folyadeknak minosul (kopuder kivetelevel) es sima nesszeszerbol igen ki fogjak dobatni veled mert nem standard egy literes, atlatszo tasakban tarolod oket (a kerdesed alapjan ezzel a szaballyal tisztaban kell lenned, igy nem ertem miert nem vettel 300 forinter egy repulos zacsit mondjuk a mullerben es miert pakoltad ezeket megis a rossz helyre... szovegertes?).
2016. jún. 25. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Az elso pedig csak a puderre valaszolt mert azt rakhatod akarhova mig a tobbit nem.
2016. jún. 25. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Púderrel repülni vidámság. Remélem szereted takarítani vagy valami irtó ütős csomagolásod van.
2016. jún. 26. 08:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha krémpúder, akkor folyadék. A repülős tasak a reptéren is kapható, tavaly asszem 100 Ft-ért adtak kettőt. Ferihegyen eléggé nézik ezt, más reptéren nem mindenhol.
2016. jún. 27. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!