Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Borítékba, tasakba belefér...

Zotya112 kérdése:

Borítékba, tasakba belefér egy L-XL méretű kapucnis pulóver?

Figyelt kérdés

A boríték/tasak méretekkel kapcsolatban nincs tapasztalatom,

az élméretek még jónak tűnnek, de nem tudom, hogy vastagságban is elé-e arra egy tasak, hogy pulóvert postázzak benne.

2015. ápr. 3. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, a kínaiak megoldják... Nekem egy kb. 30x40-es borítékban küldtek egy kibsztt télikabátot!!! Durva! Amikor megláttam a "csomagot" a postásnál, azt hittem átvertek, mert ebbe max. egy pólót tudtam csak elképzelni...
2015. ápr. 3. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell ilyennel bajlódnod. Ha látnád, hogyan csomagolnak az emberek, és még a posta is elfogadja... Konkrétan reklámszatyrot rácsavarják a ruhára, áttekerik ragasztószalaggal a feszesség érdekében, megcímezik és már mehet is a postára. Magam sem gondoltam volna, hogy ez megfelelő csomagolás, de tényleg ez megy.
2015. ápr. 4. 11:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából csak azért számít, mert ha csomagként adom fel akkor egy kicsit drágább, mint levélként, de végül a jól bevált dobozt használtam. :)
2015. ápr. 9. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem bele tudnád tenni.

Nem tudom, hogy csinálják a kínaiak, de ismerősöm fodros, habos-babos menyasszonyi ruhája egy A4-es pufiborítékban érkezett...

2015. ápr. 14. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!