Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ilyen "női dolgokat" tehetek...

Ilyen "női dolgokat" tehetek kézipoggyászba?

Figyelt kérdés
Lehet nagyon hülye kérdés, de betétet és efféle dolgokat kézipoggyászban vihetek fel? Barátommal utazunk, lesz egy közös, feladott bőröndünk is, de az ilyen jellegű dolgaimat nem szeretném előtte lebegtetni és bevágni a pólói mellé.:D Inkább a saját kis táskámban vinném, ha megoldható.
2016. máj. 20. 08:33
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Betétet vihetsz, ollót nem. Folyadékot csak 1 decit.
2016. máj. 20. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg a közös börödbe minden további nélkül betehetsz egy kisebb táskát, amiben a privát dolgaid vannak és akkor nincs probléma vele.
2016. máj. 20. 08:58
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Ha te képes vagy betétekkel eltéríteni egy repülőt, illetve veszélyeztetni vele az utastársaidat, akkor te nem tehetsz bele. Ha nem vagy eme szuperképességek birtokában, akkor nyugodtan. De amúgy jó kis kapcsolat lehet az, ahol ilyen gyerekesen rejtegetni kell a "női dolgokat" a pasi elől. Barátod tán 10 éves, és meglepné, hogy a nők menstruálnak?
2016. máj. 20. 09:08
 4/7 anonim válasza:
53%

Vagy inkább a kérdező nagyon éretlen és neki "hú, de gáz" a betét.

Én ez utóbbira tippelek.

2016. máj. 20. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan tehetsz. És ahogy egyik korábbi válaszoló írta, azt is megteheted hogy egy kis necesszerbe rakod ezeket, azt pedig a bőröndbe.
2016. máj. 20. 11:19
 6/7 anonim ***** válasza:
A bugyijaidat berakod a közösbe, de a betétet, ilyesmiket nem? Hol ebben a logika? :D Nem mintha bármelyikkel gond lenne, csak nem értem. Férfiként furcsán néznék a barátnőmre, ha megtudnám, hogy miattam nem rakja a feladottba ezeket, hisz teljesen természetes lenne.
2016. máj. 21. 13:13
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És, hogy megnyugtassam azokat is, akik a kapcsolatom komolysága miatt aggódnak: az lyen dolgokat ÉN nem szeretem mások cuccával együtt tárolni. Legyen az a párom, az anyám, a barátnőm vagy a boltos néni, én szerintem ezeket a dolgokat nem kell a másik ember orra alá tenni. Nem, nem lepődne barátom, egy picit már túl van azon a koron, és én sem vagyok éretlen, egyszerűen ha van lehetőség, külön pakolok(nem csak betétet, sminket is, ha már itt tartunk)Nem azt momndtam, hogy el kell dugnom, meg ne lássa, hanem, hogy ha lehet, külön pakolnám. Sosem értettem, egy párkapcsolat stabilitását, komolyságát, miért abban kell mérni, hogy sz*rsz-e a másik előtt vagy sem?:) Nah de köszi a válaszokat és az aggódást MINDENKINEK!:)

2016. máj. 22. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!