Lakat és lánc vihető repülőn kézipoggyászba?
Tudom, nem mindennapi kérdés, nagy valószínűséggel nem sokan fuvaroznak láncot és lakatot repcsin.
Viszont visszafelé vonaton hálókocsiban utaznánk, ahová viszont kötelező felszerelés mind a kettő... (Ajtót le kell láncolni, hogy reggelre is egyben legyünk :))
Viszont a láncom és a lakatom is sokat megélt darabok már igencsak sajnálnám, ha egy marcona őr elvenné, arra hivatkozva, hogy akár meg is fojthatom vele a pilótát, ha éppenséggel sikerül bejutom azon az ajtón, amit a német pilóta a lezuhanás előtt poroltóval se tudott betörni..... (Igen igen kicsit túlzónak tartom ezt a felesleges biztonságoskosdást de ez az én bajom.)
Szumma szumma: szabad láncot és lakatot vinni? :)
Oda szeretném láncolni magam az üléshez :-))))) nyilván nem a repülés idejére kell és nem is a repülőre, csak nincs feladott poggyászom, és az útitársamnak sem lesz...
Amúgy vonattal fogok visszautazni hálókocsiban, és oda viszont tényleg kell a lakat+lánc..... (Bár már van alternatív ötletem az elvitelre.)
Köszi azért.
Elolvastad amit betettél vagy csak fröcsögsz komolyan?
Írnak ott arról, hogy lánc vihető-e vagy sem? Én nem láttam. Akkor meg?
Amúgy ma felhívtam őket és fél órányi kapcsolgatás után beszéltem olyannal, aki felhívott egy másik olyant aki tudott is nyögni valamit. Elkérték a lánc összes paraméterét, de sok hosszas nyűglődés után arra jutottak, hogy hát inkább ne, mert fojtogatásra alkalmas.
Érted, fojtogatni lehet vele...
Mondtam, hogy akkor ugye az övemet és a cipőfűzőm is elveszik majd? :))))))))))))
Ezen ő is csak nevetett, hogy hát igazam van de ez a szabály.
Vétel. Lánc marad. Pedig jól jött volna a hazaúton...
(Amúgy az a bajom az egésszel, hogy ez a felesleges biztonságoskodás egy hamis biztonságérzetet ad, azt hisszük, hogy mindent megettünk a biztonságért mert nem vihettem fel láncot, közben meg halomszám csempészik be az ollót és egyéb tiltott tárgyakat. Na mindegy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!