Kézipoggyászban repülőn mennyi ovszer vihető gond nélkül?
Normális választ kérnék.
Amúgy kedves első, nem, nem 100-at, de ha pl: viszek 30-at...
Tehát mi számít soknak?
Második válaszoló, nem két csajról van szó és főleg nem "munkáról"
És ha lehet akkor a kérdésre szeretnék NORMÁLIS választ kapni.
Ha egy sort is elolvastal volna a kezipoggyaszban szallithato dolgokrol, tudnad, hogy kizarolag jovedeki termekekre (pl. cigaretta, alkohol) van korlatozas, ha egyaltalan van. Minden mas, ami nem tiltott (szuro-vago eszkozok, 100ml-nel nagyobb folyadekkal teli edeny, stb.), az szabadon felviheto.
Mondjuk a fentiek szellemeben gondold at, hogy a felliteres sikositodat is itthonrol akarod-e vinni, mert az ugy 100ml-nel joval tobb. Mondjuk az 1 honapra 30 gumi is enyhen szolva tulzasnak tunik, foleg az 1 hetes 'kenyszerszunetet' is figyelembe veve, de legyen neked...
Köszönöm a viszonylag rendes választ.
Amúgy elolvastam a kézipoggyászról szóló részt és mivel én is csak azt találtam amit az utolsó le írt így feltettem a kérdést, egyébként előtte próbáltam utána nézni de sehol se volt róla infó.
Ne azzal foglalkozzatok h egy hónapra minek annyi amennyi mert csak az érdekelt, hogy csak 2-3 db ért nem szolnak a repülőn vagy ennél egy jóval nagyobb menyiségbe se kötnek bele értem ezt arra, hogy vám köteles stb.
99%, hogy nem néznek bele a poggyászodba, a röntgenen pedig nem látszik, hogy mi van abban a kis dobozban, sem a felirat.
A biztonságiak sem látnak mindent, én már vittem be gyógyszert Ausztráliába, amit nem igazán szabadna, egyszer véletlen vittem fel kést is a repülőre.
De komolyan, 30 db óvszer? Szerintem max mosolyognának egyet, és kellemes nyaralást kívánnának. Anyám minden évben visz ki 50-100 db csokit repülőn, és senkit nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!