Vannak most valamelyik fapados légitársaságnál "filléres" jegyek?
Egy hirtelen jött ötlet ihlette a kérdést, és google sem tudott segíteni. Repültem még korábban 1 centért meg egy-kétezer forintért, és az érdekelne, van valahol most ilyen akció? Az úticél igazából mindegy, csak elutaznék pár napra, körülnéznék, és ennyi. Budapesti indulással gondoltam.
Köszi előre is!
Jelenleg is egy centes a legeslegolcsóbb magyar indulású jegy.
De ezt neked kellene kikeresned.
Nem feladatom megmutatni, hol és hogyan indulj neki. Ez lesz a te dolgod.
Én csak annyit segítettem, hogy megmondtam, mennyi a legeslegeslegolcsóbb, amennyit manapság találhatsz.
Innentől ... alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.
Első vagyok, az 52%-os egyszerűen hazudik, csak nagyot akart mondani, de nem véletlenül nem akar linkelni semmit.
Vannak egyébként keresőoldalak, ahol lehet keresni, pl. Skyscanner.hu vagy azair.cz, de én inkább a fapados cégek saját oldalait szoktam nézegetni (ryanair, wizzair stb.) vagy tudom még ajánlani a repjegyportal.com-ot, ahol rendszeresen nyomják a jó ajánlatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!