Hogyan használható a ryanair légitársaságnál az 50% kedvezmény?
gyereknél a 20kg-os feladandó poggyászra 50% kedvezmény van, de nem találtam arról sehol se felvilágosítást, hogy ezt csak úgy vehetem igénybe ha én is veszek magamnak feladandó poggyászt vagy elég az ingyenes kézi poggyász?
Van a honlapjukon egy kis chat ikon, ott ingyen és pillanatok alatt megválaszolják az ügyintézők a kérdésedet.
Azt nem értem, miért kell az egész családnak feladott poggyász, ehhez tudnod kell, ezen kaszálnak a legnagyobbat. De tiszteletben tartom, a te dolgod, hogy mindenki feladottat is, nagy kézit is vonszol maga után, de szerintem ez nem buli.
Ott van a harmadikon, hogy a felnőttnek is kell... Jó, nem írták hozzá, hogy "feladott", ezért jelenthetnéd őket a gazdasági versenyhivatalnál és fél év pereskedés után megkapnád az 5000 Ft kedvezményedet :D
Ha így már nem éri meg, azon ne lepődj meg, a Ryanair sose arról volt híres, hogy szeretetszolgálatként működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!