Laptoptáskakánt mekkora súlyú táskát vihetek fel és mi lehet benne ha én nem laptopot viszek?
Figyelt kérdés
Lufthansa nem írt súlyt csak méretet(40x30x10)2016. ápr. 20. 21:13
1/7 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy minden légitársaság elegendő információt ad meg, hogy az ember tudja, mit, és mekkorát vihet magával. Tessék utánanézni, nincs nálam a jegyed, de senki másnál sem, csak nálad...
2/7 anonim válasza:
Masodik talalat a googleban, nagyjabol 3 masodpercembe kerult. De tanuld meg hasznalni. Annyit elarulok hogy lufthansa kezipoggyaszt kell beirni. Sok sikert! Ja es ugyanezen az oldalon megtalalod hogy mit vihetsz fel es mit nem.
3/7 A kérdező kommentje:
"Also allowed in the cabin: another item of carry-on baggage (max. 30 x 40 x 10 cm, e.g. handbag, laptop bag), one baby carrier per child or a child’s car seat or a foldable pushchair/buggy (may have to be transported in the cargo hold) and wheelchairs/orthopaedic aids (e.g. walking aids)."
Ebben a szövegben én nem látom a súlykorlátot.
2016. ápr. 21. 19:37
4/7 anonim válasza:
Jo, Google-t hasznalni latom, nem tudsz. Senki nem mondta hogy ebbol a szovegbol - amelyben valoban nem foglaltatik benne a kivant informacio - mazsolazz. 2-3 talalat, miutan beirod hogy "lufthansa kezipoggyasz": [link] - mivel nem bizom benne ezek utan hogy megtalalod a keresett logot, ezert a Lufthansa logoja az otodik, tudod, az a nagy sarga... ennyi esszel hogy akarjak emberek elhagyni az orszagot :'D. Ja es egyebkent 8 (azaz nyolc, eight, acht) kilogramm lehet a sulya. Nem mertem megkockaztatni hogy egyedul keresd meg az otodik sort :'D.
6/7 A kérdező kommentje:
nem tudtam hogy 8kg vonatkozik a a kézitáskára is, bár kézipoggyászként emlegetik azt is.
2016. ápr. 21. 19:55
7/7 anonim válasza:
A kezipoggyaszod egy tescos szatyor is lehet. Minden kezipoggyasz, amit te a fedelzetre viszel valahogyan bezacskozva. Nincs kulon sulykorlat a laptoptaskara, a retikulre meg a kis borondre kulon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!