Wizz air kézipoggyász - hátizsák fektetve mehet?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy az ingyenes kézipoggyász mérete 42 x 32 x 25, ennek a hátizsákom meg is felel, de értelemszerűen a 42 cm-be a magassága fér bele (ahogy a hátamon van). A kérdésem, hogy a mérődobozba oldalára fektetve is tehetem? Láttam, hogy ott a 42 a csomag szélessége és a 32 a magassága. A hátizsákomnak nincs oldalt füle csak a tetején, így az ellenőrzésnél lehet gond belőle?2016. ápr. 8. 10:44
1/7 anonim válasza:
Egyátltalán nem számít. Ha belefér a keretbe, lehet akár egy megpakolt Ikeás szatyor is, nem fognak vele foglalkozni :)
2/7 anonim válasza:
Még annyi, hogy én általában Ryanairrel repülök (Írországban élek, itt monopóliuma van a piacon) és általában a túrahátizsákom viszem, ami 10-15 centivel hosszabb, mint a megengedett keret. Mégse volt belőle sosem gond, ha nem pakolom tele és összenyomható, mehet :)
3/7 anonim válasza:
Akármi mehet, ami belefér bárhogy. Akár egy szatyor is.
4/7 anonim válasza:
'A kérdésem, hogy a mérődobozba oldalára fektetve is tehetem?'
Jezusom... azt hiszem megnyerted a het szoke noje cimet, ugy eljek hogy ennel ostobabb kerdest meg tenyleg nem olvastam.
5/7 anonim válasza:
A keret áll, tehát fektedned sem kell, de természetesen teljesen mindegy, a lényeg a három méret betartása.
Az elsőnek: ezzel óvatosan. Az én poggyászomat sem ellenőrizték még, de időszakosan előveszik a keretet, és csak úgy szórják a 14 ezres pótdíjakat, valamint visszaküldik, hogy adja fel a poggyászt. A szokásos kifogások és bociszemek sem hatnak meg senkit.
6/7 anonim válasza:
Nem időszakosan veszik elő,minden beszállításon,minden nap ott vannak:)
7/7 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy időszakosan kezdik belepakoltatni egyesével a cuccost, egyébként csak dísz és ijesztgetés :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!