Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » A kézipoggyász lehet hátizsák...

A kézipoggyász lehet hátizsák is? Wizzair

Figyelt kérdés

Van 2 jegyünk wizzair-rel spanyolországba és vissza.

Külön poggyászdíjat nem fizettem, azt írja, vihetek kézipoggyászt.

A hátizsák, ha a mérete benne van a megadott kereten belül, az kézipoggyásznak minősül ilyenkor? Akinek már volt tapasztalata.

2010. jún. 24. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet egy teszkós szatyor is.
2010. jún. 24. 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze, nyugodtan viheted kézipoggyászként. Csak arra figyelj, tudod, hogy vágószerszám (manikűrkészlet sem!) és folyadék (100 ml-nél több) le legyen benne!
2010. jún. 24. 14:19
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

spec. teszkós szatyorról én is gondoltam, hogy lehet, a hátizsák viszont nem éppen "kézi", azért kérdezem :)

2010. jún. 24. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak azért nevezik kézipoggyásznak véleményem szerint, mert felviheted az utastérbe, ergo nem feladott poggyász! Nyugodtan lehet hátizsák, én is azt viszek mindig kézi poggyásznak, a lényege az, hogy amire azt írják, hogy nem lehet kézi poggyászban, az akkor sem lehet benne, ha nincs feladott poggyászod! Ahogy előttem is írták már ilyen mindenféle vágó és szúró vacak, az olló is annak számít, van olyan ismerősöm, akitől szájfényt is koboztak el, mert az folyadék.
2010. jún. 24. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!