Azert nem tudom megnezni a foglalasomat mert van meg 3 het az utazasig?
Figyelt kérdés
Igazabol nem az a bajom hogy nem tudok (meg?) beszallokartyat nyomtatni,hhanem hogy csak egy odautat latok,visszaut nelkul.Mar tiszta ideg vagyok,elerni nem lehet sem oket,sem a ceget,ahol a jegyet vettem.Lehet hogy csak kesobb fogom megtalalni es akkor enged majd nyomtatni?2016. ápr. 4. 15:55
1/9 anonim válasza:
A foglalásnál mindkét utat látnod kellene.
Hol vetted? Miért nem a Ryanair oldalán közvetlenül?
2/9 anonim válasza:
Nem lennék olyan bizakodó a helyedben. Ha nem látod a foglalásod, annak oka van.
Keress rá úgy a légitársaság oldalán, mint a checkmytrip oldalán.
Ha nincs meg, időben lépjél. Légitársaság függő, illetve ora függő, de írj nekik, keresd őket a chaten, vagy telefonálj.
De ne hagyd annyiban, mert pofára esés lehet a vége.
3/9 anonim válasza:
Nem lehet hogy az odaut masik foglalasi kodon van? Foglalasi kod lehet valami 6 jegy kod pl. 456KL8. Mert ha nem a hivatalos oldalon veszed akkor az ilyen repjegyes oldalak ket foglalasra raknak ket koddal. Es esetleg atfutott rajta a szemed az emailben. De amugy meg zaklasd oket ugyfelszolgalaton :D.
4/9 A kérdező kommentje:
Csak 1 hatjegyu foglalasi kodom van es pontosan a penz fele lathato amit kifizettem.Az online chat-juk nem mukodik,a telefont pedig egesz nap nem vettek fel,csak a zene szol.Az Airtickets automatikusan a Ryanairhez iranyit,onnan meg ordogi kor,kezdem a keresest elolrol.
2016. ápr. 4. 19:36
5/9 anonim válasza:
A Ryanair saját oldalán vetted? Mert, ha nem akkor mindenképp két foglalási kódod lesz. Azért vagyok benne ilyen biztos, mert én is eljátszottam ugyanezt a pánikot :D. És jelenleg is van 2 jegyem aprilis 15-re illetve 17-re, repjegyes oldalról véve, és a második foglalási kódot konkrétan belerejtették két másik sor közé, totál észrevehetetlen, míg az első foglalási kód, kiemelve ott van az email legelején. Esetleg egy screeshotot ha küldesz?
6/9 A kérdező kommentje:
Nem,az Airtickets oldalan vettem innen Gorogorszagbol,ahogyan maskor is.Amint belepek a Ryanairhoz hogy megnezzem a foglalast,kiadja hogy utazom Bp-re,110 euroert (220-at fizettem a visszauttal)es nem enged nyomtatni.Elkuldenem a screenshot-ot,de ugyis gorogul van.Az emaileket mar 100szor atneztem,egy kod van csak!!!
2016. ápr. 4. 20:27
7/9 anonim válasza:
Nem akatom az ördögöt a falra festeni, de lehet, hogy ez tanulópénz lesz: fapados jegyet kizárólag a légitársaság honlapján szabad venni, nem is tudom mi késztetett arra, hogy ne ezt tedd...
8/9 anonim válasza:
Utazasi irodaval foglaltal, akik KULON FOGLALTAK neked a jegyeket. Ketto foglalasi kodod van, ha csak az egyiket kaptad meg, keress fel minket reggel, 7 ora korul chaten vagy telefonon, el fogsz minket erni. Utana rakeresunk neked.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen,tenyleg ket kod volt,kulon,kulon,de megtalaltam,az a lenyeg.
2016. ápr. 23. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!