Laptop tok nélkül kerülhet a hátizsákomba? (WizzAir)
Figyelt kérdés
Mivel csak rövid időre utazom a WizzAir-rel, csak egy kézipoggyász méretnek megfelelő hátizsákot viszek magammal. A hátizsáknak van egy laptop zsebe, ezért egyáltalán nincsen tokja a gépnek, mindig így hordom magammal. A kérdésem az, hogy ezt így felvihetem a gépre, vagy mindenképp kell egy külön tokjának lennie amit aztán beleteszek a zsákba? A táskában csak a gép és néhány ruha lenne. A szabályzatban azt olvastam, hogy fel- és leszállásnál a "tokjában kell lennie" illetve máshol is írják, hogy kézipoggyászként felvihető egy "táska vagy laptoptáska", ezért nem érzem egyértelműnek. Más légitársoságok sosem ellenőrizték így a kézipoggyászomat, viszont a WizzAir-ről olvastam, hogy nagyon komolyan veszik az ilyen ellenőrzéseket a beszálláskor, elég sok rémtörténetet hallottam.2016. ápr. 2. 20:37
1/2 anonim válasza:
A hatizsakodat csak a biztonsagi ellenorzesnel nezik meg, ahhoz meg a wizzairnek semmi koze. Abba rakod, amibe akarod csak tartsd be a poggyaszmeretet.
2/2 anonim válasza:
"tokjában kell lennie" - ez annyit jelent, hogy el kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!