Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ausztráliába repülök a jövőhón...

Ausztráliába repülök a jövőhónapban családlátogatásra. Ez lesz az első alkalom hogy repülővel utazom ezért lenne néhány kérdésem a repüléssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Etihad-al fogok utazni,ez úgy fog kinézni hogy a Liszt Ferenc reptérről Tuifly-al megyek Berlinbe ott alig egy órám lesz átszállni az Air Berlin járatára ami Abu Dhabi-ba megy (remélem elég lesz egy óra hogy megtaláljam honnét indul a gépem).Abu Dhabi-bol Etihad-al megyek Sydneybe. Nos,azt tudom hogy itthon becsekkolok föladom a bőröndöm.Ami nem tiszta számora az az hogy ennél a csekkolásnál mind a három gépre megfogom kapni az helyemet és mikor megérkezem Berlinbe és Abu Dhabi-ba akkor mit kell tennem,tudatnom kell valamilyen módon hogy igen is itt vagyok megérkeztem és várom a gépemet.Egyáltalán hogy szokott kinézni egy ilyen átszállás?

2016. márc. 16. 20:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Rendben,Köszi
2016. márc. 17. 20:14
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha rendes a pilóta, szoktak várni 10-15 percet átszálló utasra. Tobbszor utaztam mar ugy, hogy mindig vártunk valakire (gondolom aki az utolsó pillanatban csekkolt be csak még nem ért oda a géphez). Egyszer olyan is volt, hogy maga a pilóta rohant ki átszálló utast keresni, bár ez extrém eset.

Amúgy a barátnőm utazott ugyanezen az útvonalon, nem Sidney volt a végállomás, de Berlinben neki is 1 óra volt az átszállásra az Abu Dhabi gépre es elérte.

2016. márc. 17. 21:32
 13/18 anonim ***** válasza:
28%
persze a pilota rohant ki atszallo utast keresni :D :D
2016. márc. 17. 21:51
 14/18 anonim ***** válasza:
amúgy sem a pilóta dönti el, hogy mikor megy :)
2016. márc. 18. 03:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Jo ez így történt, te voltál ott vagy en?
2016. márc. 18. 07:32
 16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Még azt szeretném kérdezni hogy a check in bőröndnél van méret korlátozás vagy csak a megengedett súlyt nem lehet átlépni. Bőrönd mérete(82x47x25)cm.
2016. márc. 31. 09:28
 17/18 anonim ***** válasza:
A méretet sem lépheted túl.. Azt viszont az Ethiad oldalán kell ellenőrizni. Nekem nem mérték pár plusz centi belefér, de ha jóval nagyobb akkor nem.
2016. márc. 31. 09:33
 18/18 anonim válasza:
Egy a lényeg őrizd meg a hidegvéred, ha valamit nem tudsz kérdezz a repülőtér tele van olyan személyzettel akinek az a dolga, hogy az utasoknak segítsen és segítenek is. Ha késik a géped a másik fog várni rád, nem napokat de pár percen nem fog múlni. Take it as it comes. Good luck!
2016. ápr. 1. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!