Átszállásra 1 óra 40 perc elég?
Reggel simán bevállalható, este rizikósabb. Csomaggal és este lehet határeset.
Schengenen kívüli átszálláshoz pedig még egy másik igazolvány ellenőrzésen is át kell esned.
Sokadik olyan kérdés, ahol a kérdező alapvető dolgokkal nincs tisztában, és rosszul kérdez, ráadásul LUSTA olvasni.
A kérdés nem az, átér-e ilyen-olyan esetekben egyik gépről a másikra, hanem az, hogy egyben vette-e jegyét. (Gyanítom, igen, és akkor nincs sok félnivalója, majd megy a következő géppel).
A gond akkor lenne csak, ha nem biztosított átszállása lenne. No így nem szívesen vállalnék be egy ilyen hosszú utat.
"Sokadik olyan kérdés, ahol a kérdező alapvető dolgokkal nincs tisztában, és rosszul kérdez, ráadásul LUSTA olvasni."
Te meg a sokadik válaszoló, akinek fogalma sincs, hogy miről beszél, és jobban tenné, ha nem is válaszolna kérdésekre, mert lényegében semmilyen szövegértése nincs, ami nem csoda a magyar oktatási rendszer ismeretében.
Természetesen tudom(bármilyen meglepő is neked), hogy egyszerűbb a helyzetem, ha egyben vettem a jegyet. És mégis, hogy a csöcsbe képzeled te ezt? Hogy akkor már nincsen semmi baj, majd pókerarccal nyugtázom, ha lekésem a gépem?
A kérdésem arra vonatkozott, hogy ennyi idő alatt elérem-e a gépet, nem pedig arra, hogy mi történik, ha lekésem. De mivel a szövegértésed nulla, és még neveletlen is vagy, ezért nem várom, hogy ezt te megértsd. A kérdésem inkább felnőtteknek szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!