WIZZAIR kézipoggyász most épp mennyire szivatnak Pesten? Beleszámít a kézi húzója is?
Figyelt kérdés
Kicsi kézipoggyász megengedett mérete : 42x32x25cm
Kicsi gyermekem kézi húzós bőröndje húzóval keréktől 44x27x12cm. Húzó nélkül 41x 27x12 cm. Kerék és húzó nélkül 38 cm de gondolom ez már mindegy. Szóval megfelel ez a WIZZAIRnek vagy sem. ( Máshol megfelel tapasztalat csak Pest vajon akadékoskodik e?)
2016. márc. 7. 17:20
1/3 anonim válasza:
Régebben beleszámítottak a méretbe a kerekek és foggantyúk, de egy jó ideje már nem.
2/3 anonim válasza:
Ahányszor utaztam Wizzairrel, soha senki nem nézte még meg a kézipoggyászom méretét. Persze lehet én voltam mindig szerencsés.
3/3 A kérdező kommentje:
Remélem első még most is így van.
Második: eddig szerencsés voltál! 2 éve a 3 éves kislányom kezéből szinte kitépték a kicsi bőröndjét. Gondolhatod mekkora volt neki. Nem engedték át mert a keretből egy centire kilógott a fogója. Persze eldöntve nem és amugy is mellé még kettő befért volna olyan vékony volt. 😡 Ja és persze nem hatotta meg őket, hogy ordított szegény gyerek.
2016. márc. 7. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!