Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Az AirFrance mennyire veszi...

Az AirFrance mennyire veszi komolyan a kézipoggyász méretet? Ugye nem olyanok, mint a WizzAir, hogy 2cm miatt fel kell adnom, vagy hasonló?

Figyelt kérdés
az 55x35x25 helyett nekem 55x37x20 a bőröndöm.

2016. febr. 20. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Siman menni fog, ne aggodj miatta.
2016. febr. 20. 11:47
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Ugye nem gondolod komolyan, hogy ha van egy előírás a poggyász méretére, súlyára akármijére, akkor te azt nem tartod be?

Minden cégnek vannak szabályai. Azokat a jegyvásárlással elfogadod. Tartsd is be őket, ha pedig nagyobbal mész, ne reklamálj.

Nem is értem, komolyan hogyan merülhet egy olyan kérdés fel, amikor valaki az elfogadott szabályok áthágására kérdez rá.

2016. febr. 20. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Nem fapados légitársaságnál a megadott mérethatárt jobbára irányadónak tekintik, aligha fognak foglalkozni vele. Ha pedig mégis fel kell adni, Az Air France-nál 1 db max. 23 kg-s feladott poggyász benne van a jegy árában.
2016. febr. 20. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Ha egy nap egy újságíró, egy egyetemista, vagy egy okos ember szeretne a gyakorikérédések oldalán keresztül a 21. század magyar néplelkébe betekinteni, ajánlom figyelmébe a fenti válaszom értékelését.

Ugyan a jövő intelligenciája épp úgy fogja tudni, mint én, hogy népszerűségre sosem törtem, de hogy a nagy elbutult magyar néplélek ítélete szerint teljesen rendben legyen a kérdező csalása, ezt nem gondoltam volna.

Isten óvja magyarországot az együgyűségtől.

2016. febr. 20. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem normális légitársasággal még ilyen gondom nem volt. A fapadosak szemétkednek, de az más, azokat amúgy is kerülöm.
2016. febr. 20. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz para ne aggódj, nekem egyáltalán nem foglalkoztak a kézipoggyász méretével, de még a súlyával sem. ;)
2016. febr. 21. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!