Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Utazás babával?

Utazás babával?

Figyelt kérdés
Háromhónapos babával utazunk, a babahordozóban visszük magunkkal. A gépen valamelyikünk ölében kell utazzon, de hova tesszük a hordozót? Ez egy autós babaülés, és nem fog beférni a fejünk fölé. Hova teszik ezeket az utazás alatt?
2016. márc. 2. 18:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Ryanair-rel utazunk, ha esetleg valakinek személyes élménye van velük.
2016. márc. 2. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Előre jelezni kell, hogy babával fogtok utazni, és mindent elmondanak.
2016. márc. 2. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
a lenti poggyász térbe teszik be.
2016. márc. 2. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Beteszik a poggyaszterbe. Repterfuggo hogy megtarthatod-e a beszallasig vagy rogton be kell csekkolni es utana a baba a kezedben van. Nekem pl Budapesten es St Denisben megengedtek hogy maradjon a beszallasig, Mauritiuson is de Parizsban pl nem. Kiszallasnal ket lehetoseg van, az egyik hogy a gep ajtajahoz hozzak, de a valoszinubb hogy a meretentuli csomagoknal veheted majd fel. Ezert nem art ha van nalad egy magadra kotheto babahordozo, az sokat tud segiteni.

A gepen az oledben fog ulni, adnak majd egy babaovet amit a tiedre kell csatolni. Helyjegyet nem erdemes foglalnod mert babaval nem ulhettek veszkijarat kozelebe.

Es legyen nalad egy cumisuveg nemi teaval vagy cumi, amit a szajaba adhatsz le es felszallaskor hogy ne karosodjon a dobhartya a nyomas miatt (erre 6 honapos kor alatt kulonosen kell vigyazni).

Ja es arra is keszulj hogy megviseli oket valamilyen szinten az utazas, nem tudom hogy szoptatsz-e vagy tapszeres de pl az en gyerekem ilyenkor gyakrabban evett de csak kis mennyisegeket. Es utaztam olyan anyukaval 11 oras uton aki nem keszult eleg tapszerrel a babajanak mert azt hitte hogy majd a gepen is ugy eszik mint otthon (nem). Eredmeny: egy uvolto gyerek majd 10 oran keresztul...

Lazcsillapito folyadek is legyen nalad mert sok kisbaba erzekenyen reagal a gepen a klimara, az enyem eddig mindig belazasodott repules kozben vagy utan.

2016. márc. 3. 04:26
 5/6 anonim ***** válasza:

huha utolso, hál istennek az én fiam még sohasem lázasodott be a repulon. arrol se tudtam, hogy 6 honapos kor alatt ilyesmi lehetséges...

pedig 2 honapos kora ota évente 4szer biztos repulunk.

2016. márc. 3. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Hat igen, en sem tudtam de megkerdeztem a gyerekorvost... Tekintve hogy egy kis tropusi szigeten lakunk ahonnan barhova csak repulovel lehet eljutni, az en lanyom mar hozzaszokott a repulesekhez, a hosszu utakhoz is. Viszont nekem eddig egyetlenegyszer volt csak hogy nem lazasodott be. De az is igaz hogy tropuson szuletett gyerek reven erzekenyebb a hidegre mint egy kontinentalis eghajlaton nevelkedett gyerek. Igaz most mar elerte a ket eves kort, talan mar nem lesz ilyen problema...
2016. márc. 3. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!