Babával utazás Floridából Magyarországra?
Idén szeretnénk hazamenni meglátogatni a családunkat Magyaroszágon.
A babám akkor lesz 11 hónapos és arra lennék kiváncsi hogy működik a babával utazás? Foglalásnál telefonálni kell a légitársaságnak? Bulkhead Seat? Milyen babakocsit vihetünk fel a repülőre? Első géppel mennénk Atlantába szerintem és onnan egy európa, ott megint egy átszállás.
A válaszokat előre köszönöm!
Olyanokra nem vagyok kiváncsi, hogy minek utazni ilyen kicsi babával... Szerintem jobb megoldás mint a 80 éves dédszülőket rávenni az utazásra :)
De csak a tengerentúli gépen vagy a kis fapadoson is?
Egyébként köszönöm a válaszodat
Összecsukható kocsit a gép ajtajánál veszik el, addig tolhatod. Mi egy átszállással szoktunk menni, az is elég, pl: Miami-Frankfurt-Bpest vagy Miami-Zürich-Bpest (kicsi aranyos reptér), vagy Miami-London -Bpest.
A tengerentúli járaton van előre online helyfoglalási lehetőség, ahol lehet babás helyet választani (elválasztó fal mogötti első sor, oda tesznek mózeskosarat, amiben altathatod), indulás előtt 24 órával lehet helyet foglalni online. Addig jó velük röpködni, míg csak fekszenek:) semmi gond nem lesz:) szunyálni meg játszani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!