Párizson keresztül utazom az USA-ba AirFrance-al. Mennyi poggyászt vihetek?
Párizsban nekem is elveszett a feladott csomagom, több nap késéssel hozták utánam. :( Legyen nálad elég váltás ruha, fogkefe!
Amugy egy 23 kg-os feladott poggyászod lehet. Az én kézipoggyászommal konkrétan nem foglalkoztak, se a méretét, se a súlyát illetően.
Szerintem az elozo valaszado elgepelte. Szoval a biztonsagi ellenorzesen nem engedik at a folyadekot maximum 100 ml-t, azt is zacskoban. Tehat dezodor, parfum, ilyesmi ne menjen a kezipoggyaszba.
Viszont a fedelzeten tenyleg annyiszor kerhetsz vizet ahanyszor akarsz, ez nem fapados gep, itt jar a jegyhez. Ha meg nem akarod ezert ugraltatni a Stewit akkor amint atmentel a biztonsagi kapun, veszel egy nagy uveg vizet bent a terminalban amit felviszel a fedelzetre.
23 kg-os feladott poggyasz az EU-n beluli utakra ervenyes, transzatlanti iletve interkonti jaratokon 25 kg lehet, es a szama a jegytol fugg.
Amugy Parizsban mar nekem is hagytak el nem egyszer a csomagom, utoljara most decemberben a babakocsinkat.
Alap "segelycsomag" legyen nalad a kezipoggyaszban, patikaban kaphato olyan minimalkiszerelesu fogkrem, fogkefe, stb amit nyugodtan felvihetsz a fedelzetre es nem dobjak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!