Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » USA felé induló AirFrance és...

USA felé induló AirFrance és Alitalia járatokat miért mondják le hogy nem jó?

Figyelt kérdés

Miben különbözik az Air France pl. a British Airways vagy a Lufthansatól ha óceántúli járatról van szó?

Köszi előre is.

2015. aug. 26. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Az Air France kényelmetlen, fedélzeti ellátás kritikán aluli, személyzet nem megfelelő hozzáállása. BA és Lufthansa hozza a szintet, megfelelőek, de aki utazott már Qatar Airwayssel, Emirates-sel, Etihad-dal, az tudja hogy még ők is csak másodikak lehetnek. Ha USA-ba utazom, elsősorban BA-val, vagy AA-val utazom, ritkábban Deltával.
2015. aug. 26. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Rendkívül manipulatívnak érzem a kérdést.

Alapvetően egy kategóriába eső szolgáltatásokat kellene összehasonlítanod OBJEKTÍV módon. NEm úgy, hogy valaki átrepülte az óceánt Air France-szal, aztán fikázott, hanem olyanokra kellene hallgatnod, akik azért utaznak, és mellette nem nagy sznobok.

Hogy mondjak személyes példákat, amikor klm-mel repültem át az óceánt, a végére kopogott azemem, de ez valószínűleg azért volt, mert Amszterdamban jó oskat kellett várnunk. Amikor Deltával mentem, a világ legeslegunalmasabb útját éltem át, könyörögtem hogy akasszanak fel. A középső szegmensbe voltunk bezsúfolva, és akik mellettem ültek, csak ímmel-ámmal álltak fel. Ehhez képest az Air France-os repülésemről alig maradtak meg élmények.

Repülni ilyen távon megterhelő dolog. Marha unalmas, és nincs az a személyzet, kaja vagy mozi, ami feldobná. No jó, a sznobok majd azt mondják, menj bizniszen, de megsúgom (tudom), ott épp olyan lelki nyomorékok próbálják túlélni azt a tíz órát, és már a kaviár sem esik jól.

Amikor valaki azt mondja, a Mazda jobb mint a WW, vagy jobb, mint egy Citroen, csúsztat. Ezek egymás versenytársai, adott kategóriában épp azt tudják. Ráadásul épp ilyen okostojás (sznob) lehetett az a barátod, aki szerint az AF nem olyan jó.

Ha találkozol vele, nyugodtan hüjézd le.

2015. aug. 26. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Elozovel egyetertek.

Ha az elso osztalyt es a turista osztalyt hasonlitjuk ossze, eg es fold. Ha egy Bugattit hasonlitasz ossze egy Suzukival, szinten.

Ha USA jaratrol van szo, turistaosztalyon Lufti, BA, KLM, AF, Delta es anno Malev/AA egy kutya. Oh, meg a Swiss.

10+ eve elek az USAba, egyedul Lot es Alitalia-val nem repultem meg, de anno meg Continentallal es TWA-val is! Hidd el, a 15+ oras uton nem fog erdekelni, ha tul van sozva a csirke, ha izetlen a kave, vagy nem mosolyog eleget a legikisero.

Vannak pozitiv es negativ elmenyeim, de ez nem jogositana fel arra, hogy objectiv velemenyt formaljak egy legitarsasagrol. Rutinos utazo vagyok, sosem azt nezem, hogy melyik legitarsasag, hanem az olcsosagot es az ut rovidseget nezem. Pl. hiaba olcso a BA ha Heathrow-n 12 orat kell varni a csatlakozasra. Hiaba olcso a Delta, ha JFK-n kell atszallni. JFK-t kerulom mint a leprast. (persze ez a veszely mar nem fenyeget, mert a BUD-JFK jarat megszunt).

Ezen legitarsasagok annyiban kulonboznek, mint az elozo altal sorolt auto markak. Mindegyik egy kicsit mas, de megis ugyanaz. Az egyik kenyelmesebb de lassabb, a masik szebb de draga, stb. Vilagert se az alapjan valassz mert vki azt mondja, hogy az AF szar kajat ad.

2015. aug. 26. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyílván mindenki máshogy éli meg az utazásokat. Én egyszer repültem USA-ba British Airways-el, és az volt eddig az egyik legrosszabb. A repülő volt vagy 20 éves, a ülések már nem voltak túl jó állapotban, az elején lefagyott a szórakoztató rendszer, az érintőképernyőt nyomkodni egy kín volt, mert alig akart működni. De még az is rátett a rossz élményre, hogy előttem egy fickó maximumra hátradöntötte az ülést, és össze-vissza ficánkolt benne.

Repültem már Emirates-el és Qatar-al is, azok teljesen más kategóriák.

2015. aug. 27. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!