1 óra 10 perc elég lehet egy átszálláshoz?
Figyelt kérdés
Moszkva egyik reptere, már voltam rajta. Nem tudom mennyi ideig engednek még beszállni a gépbe, ha mondjuk 20:00 órakor indul hivatalosan? Vagy megvárja e az egyik gép a másikat ha egy légitársasággal megyek végig?2016. febr. 13. 08:48
11/12 anonim válasza:
Ha egyben vetted meg a jegyedet, az kizárt, hogy ne tennének át másik gépre! Kutya kötelességük eljuttatni téged a célállomásra. Jobb légitársaságok adnak kaja kupont, illetve ha aznap már nem tudnak tovább repíteni, szállást is kellene biztosítaniuk.
12/12 anonim válasza:
Utolso ez sajnos csak regen volt igy, ma mar egyaltaln nem biztos. Ha ugyanaz a legitarsasag viszi a jaratot akkor altalaban igen, de mint mondtam nekem kb egy honapja a szinten egyutt vett jeggyel kerult volna plusz 350 euroba kb hogy ne ragadjak ott az atszallohelyen. Szoval nagyon utana kell kerdezni. Az Aeroflot szolgaltatasai meg meg mindig hagynak kivannivalot maguk utan. Amit a 12 oras varakozasra kaptunk (pedig probaltuk ervenyesiteni az igazunkat,de angolul nem voltak hajlandok megszolalni, az orosz nyelvtudasom meg...hm kisse mar megkopott az evek soran) az egy 10 dollaros bon volt ami egy mirelitbol felolvasztott pizzaszeletre meg egy kolara volt eleg az egyik bufeben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!