Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » 1 óra 10 perc elég lehet egy...

1 óra 10 perc elég lehet egy átszálláshoz?

Figyelt kérdés
Moszkva egyik reptere, már voltam rajta. Nem tudom mennyi ideig engednek még beszállni a gépbe, ha mondjuk 20:00 órakor indul hivatalosan? Vagy megvárja e az egyik gép a másikat ha egy légitársasággal megyek végig?
2016. febr. 13. 08:48
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Igazából ez volt az egyetlen opció ami árban is jó volt és egy félnapot is megspórolnék a visszaúton.
2016. febr. 13. 08:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ugyanaz a légitársaság, akkor tudják, hogy van átszálló utas, és elméletileg meg is vár téged a gép. Legrosszabb esetben ingyen átraknak egy másik járatra, és ha kell, szállást is fizetnek neked Moszkvában, de ez csak akkor, ha sokat késik a Moszkvába tartó géped.
2016. febr. 13. 10:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs nagy késés, akkor elég.
2016. febr. 13. 10:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Neked elég lehet, a feladott csomagodnak nem biztos... én ugyanilyen átszállási idővel futva elértem a csatlakozó gépet, viszont a bőröndöm nem, és 3 napot várnom kellett rá, mire kihozták. :( Úgyhogy nagyon melegen ajánlom hogy legyen nálad elég váltóruha!!!
2016. febr. 13. 11:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

3 nap bőröndkésésre kb. 100.000 Ft-os kártérítést kap az utazási bizosítása alapján az érintett személy, már egy egyszerűbb "bankkártyával egybekötött" utasbiztostás esetén is.

Én nem egyszer cseréltem ruhatárat ilyen esetben, "ingyen".

2016. febr. 13. 11:43
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

Nagyon rizikos. En nemreg igy vettem jegyet csatlakozassal Reunion-Parizs-Budapest utvonalra. Nekem 1 ora 45 perc volt eleve az atszallas. A csomag atrakasat nem is vallaljak 1 ora 30 perc alatt. Es megkerdeztem, sajnos nem minden legitarsasag varja meg az utasokat keses eseten. Az Air France pl kozolte hogy ha lekesem a csatlakozast, akkor attesznek ugyan egy kovetkezo jaratra, de ez esetben fizetnem kell egy modositasi dijat ami 240 euro, plusz a 2 jegy kozotti arkulonbozetet (ami szinten vagy 150 euro lett volna). Igy inkabb vettem egy masik jegyet is talonba az easyjettel, ha esetleg nem ernem el a budapesti csatlakozast. Vegul elertem mondjuk, de epphogy.

Amugy a hugom pont az oroszokkal jart igy, hogy Indiabol jott haza, a gepe kesett. Igy nem erte el a csatlakozast, es nem raktak at a masik gepre. 3 napot bolyongott etlen szomjan a moszkvai repteren mert ki ugye vizum hijan nem mehetett, es a legitarsasag semmilyen segitseget nem adott. A penztarcajat pedig elloptak. Vegul az volt a szerencseje, hogy (akkor meg letezett a Malev) egy pilota ismerosom felrakta az elso budapesti gepre. Igy hazajutott. Szoval en csak abban az esetben vennem meg, ha biztositanak rola hogy keses eseten is megvarnak.

Az pedog biztos hogy a csomagod csak masnap vagy a kovetkezo jarattal fog megerkezni. Amugy az sem torvenyszeru hogy fizetnek karteritest. Nekem eddig kb huszszor hagytak al a csomagomat, ha nem tobbszor. Volt, hogy Madrid helyett Tel Avivba vittek (es majdnem felrobbantottak) volt, hogy BP helyett Johannesburgba. Karteritest mindossze ketszer kaptam, egyszer pont a madridi eset utan (de akkor is csak 3 nap utan) masodszor meg amikor Brusszelben maradt a csomag az atszallas utan, es ugy erkezett meg, hogy a fele cuccom hianyzott belole...

2016. febr. 13. 17:36
 7/12 TappancsMancs ***** válasza:
Elég gáznak tűnik de ne rám hallgass. Gondoljuk el hány csomagot kell kivenni a gépből, átvinni a másikhoz és bepakolni? Puhatólóznék a helyedben.
2016. febr. 14. 02:25
 8/12 A kérdező kommentje:
Kicsit későn olvastam, mert már lefoglaltam a jegyet. A csomag még oké, de ha én nem érem el a gépet, úgy elég ijesztő. Mit lehet olyankor tenni, ha a repteret se lehet elhagyni?
2016. febr. 14. 13:49
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
Hat vagy megprobalsz hatni rajuk hogy rakjanak at egy masik jaratra, es kifizeted ennek a koltsegeit, vagy veszel egy masik jegyet eleve elore a masik jaratra, a biztonsag kedveert. Elore veve meg mindig olcsobb lesz mintha ott helyben kene venned.
2016. febr. 15. 03:29
 10/12 anonim ***** válasza:
55%
En annak idejen 10 orat toltottem igy Sheremetyevon Indiabol jovet. Kesett a jaratom, a pesti csatlakozas nem vart meg (nem ugy mint a hugomnak aki ugye 3 napig ott volt). Engem ugyan attettek egy masikra de az csak delutan indult hajnal helyett. Ultem egy padon, olvastam, aludtam. Mast nem nagyon tudtam tenni. Utana kerestem egy netkavezot es ott utottem el az idot.
2016. febr. 15. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!