Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A repterek tényleg "h*lyebizto...

A repterek tényleg "h*lyebiztosak"?

Figyelt kérdés

Jövőhéten repülök életemben először, halvány lila gőzöm nincs, hogy hogy működik a repülőre felszállás meg ilyenek. Valaki le tudná írni, hogy nagyjából hogy megy?

Budapest- Ferihegy

Az online becsekkolás az megvan, bár nemtom úgyse, hogy most így mivel lesz másabb, hogy ennek mi értelme van :D

2016. jan. 30. 14:39
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
1 millió ilyen kérdés volt már, és 1 millió válasz érkezett rá. Kérem szépen, ne lustuljunk, hanem olvasgassuk el a régi kérdéseknél a válaszokat. Sokan olyan szépen, értelmesen, magyarul leírták a lényeget.
2016. jan. 30. 14:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Olvastam, de kb mind 2009-es, és nekem friss kell, mert abban még mind becsekkolásról meg ilyenekről írnak, ami már jelen pillben nekem nem aktuális.
2016. jan. 30. 14:54
 3/9 anonim válasza:

Megérkezel... A kijelzőn megnézed hogy melyik pulthoz kell odamenned leadni a bőröndöt. Kapsz beszállókártyát és vársz. Majd átmész a biztonsági ellenőrzésen. Ott a kijelzőn megnézed, hogy melyik kapunál indul a géped. Addig sétálgass. Legyél a kapunál kapunyitásra. Rajta lesz a beszállókártyádon az időpont.

"hülyebiztosak. :D"

2016. jan. 30. 16:05
 4/9 anonim válasza:
szerintem nem hülyebiztosak, de ha nem tudsz valamit, akkor kérdezd meg ott valakitől és kész.
2016. jan. 30. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:
2015 sőt talán még 2016-ban is már fel lett téve ez a kérdés és igen a legtöbb reptér teljesen hülyebiztos. Atlanta kivétel de reméljük oda nem mész. (Van egy híres folyosó kereszteződés ahol mind a négy irányban a nyílra rá van írva hogy Delta erre... még az egyik Grisham regénybe is bekerült mennyire könnyű eltévedni Atlantában.)
2016. jan. 30. 17:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Érdekes én találtam egy csomó ugyanilyen kérdést 2015-2016 ban is..
2016. jan. 30. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

2011-ben fordult elő utoljára, hogy egy lengyel férfi egy egész napot kódorgott a repülőtéren, mert nem tudta mit kell csinálni. Végső kétségbeesésében őrjöngeni kezdett, erre a biztonsági szolgálat lelőtte.

Szerencsére azóta még csak arra is ritkán van példa, hogy valaki ne legyen képes megtalálni azt a pultot, azt a kaput vagy azt a folyosót, ahova mennie kell.

Ennyit a hüjebiztosságról.

Viszont tényleg van kétmillió épp ilyen kérdés, mint amit föltettél.

OLVASS, MIELŐTT KÉRDEZEL!

2016. jan. 30. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:

> 2011-ben fordult elő utoljára, hogy egy lengyel férfi egy egész napot kódorgott a repülőtéren, mert nem tudta mit kell csinálni. Végső kétségbeesésében őrjöngeni kezdett, erre a biztonsági szolgálat lelőtte.

Ej, de átalakult szegény szerencsétlen Robert Dziekański története. Valóban lengyel volt és 2007-ben ide érkezett a reptérre azzal a céllal hogy kivándoroljon (mint én, egy évvel később) de problémák voltak a vízumával így 3:15-től 10:30-ig váratták (és eleve már két órát késett a gépe). A fickó nem beszélt angolul és amikor végül elengedték nem tudta hogy mit kezdjen mivel az anyját órákkal korábban hazaküldték a reptérről azzal hogy nincs ott és meglehetősen frusztrált volt, kihívták a rendőröket akik azonnal rálőttek többször Taser-rel és a szerencsétlen meghalt.

2016. jan. 30. 23:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért Atlantában kb 10ezer képernyőn futnak az információk, és azt is tegyük hozzá, hogy ha lemegy a reptér alatt futó metróhálózatra, nagy eséllyel tud kiszállni pont a csatlakozásánál.

Még én sem tévedtem el ott.

:)

2016. jan. 31. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!