Ryanairen milyen pénznemben lehet fizetni az ételért/italért?
Figyelt kérdés
Februárban lesz az első utam Ryanairrel Koppenhágából Budapestre. Milyen pénznemben lehet fizetni? Milyen bankkártyákat fogadnak el? Előre is köszöntem a válaszokat! :)2016. jan. 23. 07:50
11/11 A kérdező kommentje:
"Aki fapadossal jár, az ne sznobkodjon azzal, hogy eszik a repülőn vagy a reptéren."
Ez hülyeség... nem feltétlenül azért utazik az ember fapadossal, mert olcsójános (most pl. azért esett a választás a RYR-re, mert este indul(t) a járat, így pont kapóra jött. Én például úgy vagyok vele, hogy ha már olcsó volt a jegyár, akkor miért ne ehetnék/ihatnék, ha épp ahhoz van kedvem?
2016. febr. 16. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!