Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Az Easyjet hova oszt ülőhelyet...

Az Easyjet hova oszt ülőhelyet becsekkoláskor, ha nem foglalok előre 4eurért?

Figyelt kérdés

Teljesen random dobálja, vagy ablak után folyosó alapon? Lehet esetleg utána módosítani még, mint pl. A wizznél, ha nem tetszik?

Köszi

2016. jan. 21. 20:48
 1/6 Bob the builder ***** válasza:
random
2016. jan. 21. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Random.viszont az egy foglalàsban szereplőket egymàs mellé teszi a rendszer. Ha nem tetszik, vàlaszthatsz te is, akárcsak a Wizznèl, felàr ellenèbrn termèszetesen.
2016. jan. 22. 12:22
 3/6 anonim válasza:
Ahogy előttem írták. illetve ha online becsekkolsz akkor választhatsz helyet.
2016. jan. 27. 23:07
 4/6 A kérdező kommentje:
nem, utólag már nemlehet módosítani.
2016. febr. 14. 01:12
 5/6 anonim válasza:
Pont 3 hete volt, hogy elrontottam a dátumot, siettem a vásárláskor és délutáni időpontra kattintottam. Kb 10.000ftba került csak módosítani és reggeli járatra átrakni. Mindent lehet. Ez is Easy jet volt.
2016. febr. 14. 12:22
 6/6 A kérdező kommentje:
igen. dátumot lehet vásárlás után. de miután becsekkoltam, névmódosítás és járatmódositani lehetett, ülőhelyet nem..
2016. febr. 18. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!