Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Volt már olyanra példa, hogy...

Volt már olyanra példa, hogy lefoglalta az ülőhelyét a gépen és valki más ült oda?

Figyelt kérdés
Wizz air
2015. ápr. 25. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Ha más ül oda, akkor el kell küldeni, ha nem akar elmenni, hívni kell a sztyuit és elküldi, ennyi.

Az InterCity-n is mindig elküldöm azt, aki beül a helyemre. Nem azért fizetem ki a helyjegyet, hogy aztán más tehénkedjen ott.

2015. ápr. 25. 12:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Már több mint 10 éve utazom évi 8-10 alkalommal és még soha senki nem foglalta el a helyem.

Én egyszer rossz helye ültem, fáradt voltam és nem vettem észre, hogy nem az A hanem az F az enyém (csak a sort néztem, meg azt, hogy ablak), de nem szóltak. Ha szóltak volna simán átültem volna.

2015. ápr. 25. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Amikor Japanba utaztam, az egyik nyanya a csoportbol nem csekkolt be elore, aztan persze nem a ferje melle kapott helyet. Ez nem zavarta abban, hogy odauljon az oreg melle, persze jott a hely gazdaja, aki nem tudott leulni.

Az utaskisero kiscsaj mondta neki, hogy uljon a helyere, majd ha mindenki elfoglalta a magaet, megnezik, hogy tudnak-e cserelni, persze a nyanya nem beszelt angolul, szoval nem ertett semmit, csak balhezott, hogy dehat o miert nem a ferje melle kapott helyet.

Nagyon gaz volt..

2015. ápr. 27. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
repcsin nincs szarozás, ha nem a helyedre ülsz és a személyzet első felszólítására nem ülsz át, megszakítják a felszállást, hívják a biztonságiakat, leszednek a gépről és bíróság van
2015. máj. 1. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!