Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Olyan gépeken, ahol van...

Olyan gépeken, ahol van minden ülésnel monitor, oda vihetem a saját fulhallgatomat es bedughatom, vagy csak az jo, amit a gépen adnak?

Figyelt kérdés
A másik kérdés, ha van az üléshez USB csatlakozó, ott tölthetnem a telefont/tabletet? Es még mire másra lehet jo?
2016. jan. 12. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Használhatod a saját fülhallgatót és igen tölthetted vele a telefont, tabletet.
2016. jan. 12. 10:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi.

Es ugye az az egyszerű jack dugos vegu jo, olyanok amiket általában a mobiltelefonokhoz szoktak mellékelni headsetkent? (Gondolom a repülőn sem adnának masabbat.)

2016. jan. 12. 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Változó, én főleg nem szabvány jack dugós gépekkel utaztam, de ott mindig adtak fejhallgatót.

Az USB-t használhatod töltésre.

2016. jan. 12. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Manapság terjed a repülőgépeken is a 3.5"-es jack, de [link] ilyen adapter azért legyen kéznél.

> Ha van az üléshez USB csatlakozó, ott tölthetnem a telefont/tabletet

Hogyne, azért van.

> Es még mire másra lehet jo?

Semmire. Olyat én még nem pipáltam hogy valami légitársaság olyan szoftvert installáljon ami médiát játszik le akármi tabletről amit bedugsz. Ennek az esélye amúgyis nulla hiszen mindent jóvá kell hagyatni a légiügyi hatóságokkal és nem tudom elképzelni hogy egy ennyire nyílt szoftvert hogy lehetne.

2016. jan. 12. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!