ma 07:46
A másik ostobaságod a bőröndök. AZért kell a nagy bőröndőket leadni, mert fent az utastérben nincs annyi tárolóhely, hogy a bőröndöket biztonságosan elhelyezzék. Nem viszik más gépekkel, mert van RAKTÁRTÉR a repülőgépen, és ott vannak a feladott bőröndök.
Az ostobaságod helyett, néha kinézhetnél az ablakon, és akkor látnád, hogy pakolják be / ki a bőröndöket abból a gépből amivel utazni fogsz vagy utaztál.
Nincs az a repülőtársaság aki külön gépet indítana csak a bőröndök miatt. Istenem! Hogy lehet valaki ennyire buta??
Kedves kérdező.
Ha be van gipszelve a kezet, felengednek.
Hagyományos gipsszel is felengednek.
Én most nyáron törött lábbal utaztam, amin hagyományos gipsz volt. Csak annyi volt a határnál, hogy megkérdezték mikor tört el. Amikor közöltem, 4 nappal ezelőtt, jobbulást kívántak, és felengedtek. SŐT! Megkérdezték, hogy nincs-e szükségem tolószékre..(wizzair)
Később mondta az egyik stewardess, hogy azért kérdezték, hogy mikor tört el, mert a 1-2 napos töréssel nem igazán akarnak senkit felengedni az utas érdekében, mert a légnyomás különbség miatt a friss törés nagyon fájhat.
Ömmmm... ja, de az biztos hogy jól átt fognak (fognak) nézni mert volt már pár eset hogy a gipszbe probáltak átcsempészni az illegális dolgokat! Láttom youtubon ahogy elfogtak eggy habsit aki megpróbált kokaint igy átcsempészni, de mint mindég elkapják az ijeneket!!!
Be sracok miért vagytok ijenek hogy "jaj gipszes a kezed" megy hogy "inkább a gépben foglaj heljet ne a gépen" nem mondom nevettem rajta, de a srác komolyan kérdezte!
tegnapelőtt 09:26
Engem nem néztek át, csak annyira mint a többieket. Átmentem a csipogós kapun, és a határőr valami készülékkel, is végignézett..Ennyi. Kínában amikor makkegészségesen gipsz nélkül voltam,ott tettől talpig végig fogdostak..:)
Elég ha kéznél van az orvosi papír amire le van írva, hogy tényleg eltört a csontod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!