Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Gipszes kézzél fel lehet ülni...

Gipszes kézzél fel lehet ülni repülőre?

Figyelt kérdés

2016. jan. 2. 02:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Fel.
2016. jan. 2. 03:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. jan. 2. 03:51
 3/16 anonim ***** válasza:
41%
fel csak nem fognak örülni neked, gondold el, azért az elég nehéz, és amelyik oldalon ülsz, végig arra fog dőlni a gép repülés közben. szal necces de nincs megtiltva ...
2016. jan. 2. 06:30
 4/16 A kérdező kommentje:
mi az hogy arra fog dőlni a gép egy gipsz nem nehéz ráadásul nekem könnyített gipszem van
2016. jan. 2. 14:52
 5/16 anonim ***** válasza:
ja értem, hát ha könnyített fajta akkor nincs gond. annyi súly nem árt a gépnek.
2016. jan. 2. 19:25
 6/16 anonim ***** válasza:
Ezt a hülyeséget, 150 kilós emberek is felülnek, és sehol nincs előre megkérdezve, akkor velük mi van, arra dől a gép? Mondjuk a kérdés is hülye volt, de a válaszok még rátettek erre....
2016. jan. 3. 10:06
 7/16 tomika36 válasza:

Persze, fel lehet! De inkább benne foglalj helyet, ne rajta! :)

Mindenesetre ne csodálkozz rajta, ha jobban átnéznek a határőrök, nem csempészel-e valamit.

2016. jan. 3. 12:59
 8/16 anonim ***** válasza:
34%

Gipszes a kezed?

Szobrász vagy?

Jaaa, hogy gipszelt a kezed, csak nincs aki megtanítson helyesen beszélni?

Jó is az, ha elrepülsz innen... reméljük csak odaútra szól a jegyed!

2016. jan. 6. 07:40
 9/16 anonim ***** válasza:

dehogynem! én egyszer utaztam úgy h volt a gépen egy elég dagadt manus, és az nagyon kemény helyzet volt. megszenvedtek a pilóták, és folyamatosan éreztem h megbillen a gép arra az oldalra amelyiken ült. Szted miért kell a nagy bőröndöket külön leadni és olykor tök más gép viszi, de ha ugyanaz is, akkor is külön, lent pakolják be, hogy ne az utastér súlyát növelje. mert úgy legalább csak lefelé húzza a gépet de nem oldalra!

2016. jan. 6. 07:46
 10/16 anonim ***** válasza:

ma 07:46

Hülyeséget beszélsz!!!

A gép nem a túlsúlyos emberke miatt dőlt meg időnként hanem a széllökések miatt. A gépnek nem okoz gondot ha van pár túlsúlyos ember a gépen.

2016. jan. 6. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!