Egymás mellé szóló repjegyek? Hogyan tudom megoldani, ha nekem oda-vissza szól meki meg csak ide, így külön kell megvásárolnom?
Attol fugg, kinel veszel jegyet, melyik legitarsasagnal.
A fapados legitarsasagoknal nincsen helyjegy (nem te valasztod ki hogy hol szeretnel ulni, hacsak nem veszel "extra legroom" jegyet, amikor is egyertelmu hogy az elso sorban ulsz), tehat ebben az esetben ugy tudod megoldani, hogy egyutt szalltok fel, es oda ultok le, ahol 2 hely van.
British/KLM/etc. "normalis" legitarsasagoknal amikor becsekkoltok tudjatok majd jelezni, hogy hol szeretnetek ulni, illetve hogy egymas mellett.
Megoldva! Köszönöm a kedves válaszokat!
Az utolso kommentelonek meg üzennem, hogy nem tudtam, hogy a rayanairnel lehet e foglalni.. De sikerült! ;) ma is tanultunk valamit :) illetve remelem h ettol majd jobban alszik :)) de pont az ilyen emberek nem hiányoznak a földről.. Semmi emberiség.. Ugy ahogy a kedvesség is hiányzik belőlük..Jobb helyük lenne a föld alatt békességben :)
Üdv: egy 21eves lány ;)
Peace&Love!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!