Ha ketten utazunk, két feladandó csomaggal mindketten kellünk a csomagfeladásához?
Meglepetés utazás szervezek a férjemnek és szeretném kicsit "félre vezetni" azzal kapcsolatban, hogy hova megyünk.
Ha ott van a csomagfeladásnál ezt nem tudom megoldani.
Azt szeretném, hogy azt gondolja, hogy oda megyünk ahol átszállunk és a valós uticélt csak a tranzitreptéren tudja meg.
:( Sejtettem, bár bíztam benne. Köszi a választ.
Akkor megpróbálok egy táskába csomagolni, végülis 30 kilóba bőven bele kell férni kettőnk cuccának...
Teljesen jó a kérdésed, és tetszik az ötlet.
Szerintem kivitelezhető a dolog.
Online bármelyik (nem kétfedeles repülőgépet használó) légitársaságnál be tudsz csekkolni. Ha el akarod kerülni a csomagfeladási hercehurcát, kérheted őt, hogy egyetlen feladandó poggyászba pakoljátok tangátokat, fecskenadrágotokat (a megfelelő rész aláhúzandó).
Ha mégis ragaszkodtok ahhoz, hogy pataján mindketten hurcigáljátok a kisestélyit/szmokingot (a magfelelő rész aláhúzandó), akkor még mindig ott a lehetőség, hogy odamenjetek a bagage dropp off pulthoz, előbb te beszélj, Ő hátrébb marad, és csak bólogat.
Mondjuk az én páromnál így is lebuknánk, mert mi fejből fújjuk a világ összes repterének 3 betűs kódját, sőt, az én párom úgy van trenírozva, hogy már a tranzit reptér említésére, sőt (bekötött szemmel) a szagára is gyanút fogna.
De kösz az ötletet. Zseniális, és csinálok én is egy vakrepülő utat.
Alapbol van mindket jegyhez poggyasz, es kizart, hogy a 30 kilot tullepje.
Eldontottem egy taskat viszunk, majd a ferjem cipeli:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!