Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Fosok a repüléstől, de mennem...

Fosok a repüléstől, de mennem kell! Mit tudtok javasolni hogy legyőzzem a szorongást?

Figyelt kérdés

2015. nov. 2. 19:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
#9 csodálatos ez a bölcsesség, de megnézném hogy vinnyognál egy lángolva zuhanó gép fedélzetén :)
2015. nov. 4. 09:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A felszállás izgalmas lesz, utána az út első fél órája talán, de ha nem sportrepülésre mész, akkor dögunalom lesz a maradék, és a leszállásra fogsz csak felébredni. A repülő az egyik legbiztonságosabb jármű, még hajóval is nagyobb az esély a balesetre, csak azért olyan felkapott, mert hát úszni többen tudnak, mint repülni...

Ne parázz, egyáltalán nem vészes, én személy szerint a pelenka helyett inkább az aktív szenet javasolnám...

2015. nov. 4. 14:17
 13/18 anonim válasza:
#9 vagyok. Azt természetesen nem lehet tudni, hogy hogyan reagálnák egy olyan helyzetben, amiben még nem voltam. De ültem már légcsavaros gépen, többen voltunk, és mivel voltat jegyeink közvetlenül a hajtómű mellé is, és ott senki nem mert az ablak mellé ülni, hát én ültem, és nagyon élveztem! :) Volt, hogy valamiért (gondolom egy légörvény miatt) már sok km-re a reptér előtt nagyon alacsonyra ereszkedtünk, átrepültünk az egész város felett úgy, hogy láttam az emberek arcát, mikor felnéztek! Király volt! :) A legtöbben be voltak sz.rva, de én ezt is nagyon élveztem! Egy lángolva zuhanó gépen persze lehet nem vigyorognék, de most nem is erről volt szó. A lényeg, hogy ha már egy olyan helyzetbe kerültél, ami izgalmas, nem mindennapi 0% beleszólásod van a történtekbe, és 99,99999%, hogy ép bőrrel megúszod, akkor meg mi a f .szért ne élveznéd ki minden másodpercét???
2015. nov. 5. 08:23
 14/18 anonim ***** válasza:

A szorongást nem biztos, hogy le fogod tudni győzni, én is évekig féltem - tériszony mellett.

A trükköm az volt, hogy folyosó oldali ülést kértem, tehát minél inkább a gép közepén, és szárny környékén, tehát nem túl elől, nem túl hátul. Emellett mindig felszállásnál volt kéznél egy flakon víz, és azt kortyolgattam.

Aztán egyszer az egyik úton olyan érzésem lett, mintha buszon ülnék - csak a levegőben megyünk. (Valóban busz volt, Airbus... :D) És esetleg javaslom a www.flightradar24.com nézegetését. Ott százával mennek a repülők, és lekövetheted őket - nekem megnyugtató volt, hogy ez nem is olyan zűrös dolog.

Sok sikert és jó utat -- ha még előtte vagy! :)

2015. nov. 5. 09:02
 15/18 anonim válasza:
Nekem kabala plüssöm van, azt vittem és közben arra gondoltam, hogy évente sokkal több ember hal meg közúti balesetben, kevesebb lezuhanó repülőben, csak az mindig a fülünkbe jut idővel. :)
2015. nov. 5. 10:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Az első pár repülésemen a sztyuvikat figyeltem árgus szemekkel, mit csinálnak, hogy viselkednek. Úgy voltam vele, amíg ők teljesen "unottan" elvannak, addig minden normális, ők már csak tudják zsigerből, hiszen repülnek minden nap. Főleg amikor egy kezdőt megijesztő bármi rázkódás, akármi volt, akkor figyeltem a viselkedésüket. Aztán mivel csevegtek vagy unatkoztak, gondoltam, ez teljesen normális repülési esemény. Aztán lassan megszoktam.
2015. nov. 6. 18:35
 17/18 anonim válasza:

Második válaszoló! Nagyon jót írtál. Legalább 5 percig röhögtem az adrenalin fröccsön.

Kedves utazó! A check-in után míg várakozol a beszállásra, dobj be egy féldeci pálinkát. Egy jobbfajta sörrel kísérd. Nem lesz semmi gondod.

2015. nov. 6. 23:59
 18/18 anonim válasza:
Csak akkor kezdj aggűdni ha arabokat látsz a gépen.
2015. dec. 2. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!