Utazott már valaki AirFrace-al?
55 x 35 x 25 cm
De az ilyen légitársaságok nem szoktál méricskélni, vigyed csak.
1 cm. különbség nem számít az Air-France-nál.
20-25 deka túlsúly is elmegy, sokszor utaztam már velük.
Arra azonban vigyázz, hogy semmi éles vagy szúró dolog ne legyen nálad, mert azt általában kiszórják.
Vonatkozik ez pl. a manikűrkészletre, bicskára, ollóra stb. is.
Ha szúrópróba-szerűen kinyitják valamelyik csomagodat, megvizsgálhatják az üvegcséket vagy a spray-okat is.
Az ilyesmit nem a légitársaság végzi, hanem a repülőtér alkalmazásában álló biztonságiak. Én éppen ma utaztam Párizs és Oslo között és nem szúrópróbaszerűen, hanem kivétel nélkül mindenkinek kinyitották minden bőröndjét. A legújabb követelésük (ezt most vezették be), hogy hiába van 100 ml. alatt a spray-ed, akkor is legyen külön csomagolva, hogy úgy menjen át a röntgen-gépen. A feleségen rúzsa, ajakírja, piciny kölnisüvegje, az én borotvahabom, arcszeszem mind ki lett véve és külön-külön nylonzacskóba tették.
Eléggé értelmetlen, hiszen ugyanaz a személy tette nylonzacskóba, mint aki aztán odaült és megnézte a röntgengépen is. Úgy látszik, a nylonzacskó gyárosoknak rosszul megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!