Aki utazott már Wizz Tours- szal, mik a tapasztalatok?
Igen, utaztam és természetesen annyiba került.
Nagyon-nagyon pozitív a tapasztalatom, nagyon korrektek voltak. Az történt, hogy még az utazás előtt 2 hónappal törölte a járatot a Wizzair a visszaútra, csak két nappal később volt a következő. Átfoglaltak a két nappal későbbi járatra és ingyen meghosszabbították a szállodai tartózkodást is két nappal. Szóval 3 napot fizettem, de 5 napig voltam ott :-)
Ha nem így csomagban foglalom, akkor sokkal rosszabbul járok a járattörlés miatt.
A másik nagy előnye, hogy a nagy kézipoggyász benne van az árban, ami fejenként akár 10e Ft-ot is jelenthet.
A wizztourst azoknak a szellemi nyomorékoknak találták ki, akik képtelenek önállóan végigcsinálni egy 3 perces wizzair foglalást, és önállóan akármelyik szálláskereső oldalon lefoglalni a nekik tetsző szállást. Ez lehet akár a wizzair sajátnak álcázott szálláskeresője is, amely a booking.com fejléces változata.
A lényeg az, hogy iq 85 fölött az átlag magyar ember képes e kettő használatával a wizz tours árának feléért nyaralni. De ezt érthető okból nem reklámozzák.
A nagyon intelligens 3. válaszolónak, illetve az 5. válaszolónak üzenem, hogy a WizzTours-on keresztül az én utam olcsóbban jött ki, mint külön foglalva és akkor nem is beszéltünk a +2 napról.
Most is megnéztem egy konkrét példát:
Október 9-11. Isztambul, Sikerci Park Hotel, 2 főre, 2 nagy kézipoggyásszal
WizzTours: 86.853,- Ft
Külön foglalva a Wizzair-nél, illetve a Trivago által felhozott legolcsóbb Hotels.com-on foglalva: 100.974,- Ft
Akkor miről is beszélünk, hogy a lustáknak való???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!