Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Aki utazott már Wizz Tours-...

Aki utazott már Wizz Tours- szal, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Tényleg annyiba kerül, amit írnak? Érdemes így nyaralni menni?
2015. júl. 31. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Igen, utaztam és természetesen annyiba került.

Nagyon-nagyon pozitív a tapasztalatom, nagyon korrektek voltak. Az történt, hogy még az utazás előtt 2 hónappal törölte a járatot a Wizzair a visszaútra, csak két nappal később volt a következő. Átfoglaltak a két nappal későbbi járatra és ingyen meghosszabbították a szállodai tartózkodást is két nappal. Szóval 3 napot fizettem, de 5 napig voltam ott :-)

Ha nem így csomagban foglalom, akkor sokkal rosszabbul járok a járattörlés miatt.

A másik nagy előnye, hogy a nagy kézipoggyász benne van az árban, ami fejenként akár 10e Ft-ot is jelenthet.

2015. júl. 31. 10:11
 2/8 Polipeter ***** válasza:
96%
igen, annyiba kerül, és megéri valóban! Persze mindenkinek lehet rossz tapasztalata, de alapvetően korrektek
2015. júl. 31. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
13%

A wizztourst azoknak a szellemi nyomorékoknak találták ki, akik képtelenek önállóan végigcsinálni egy 3 perces wizzair foglalást, és önállóan akármelyik szálláskereső oldalon lefoglalni a nekik tetsző szállást. Ez lehet akár a wizzair sajátnak álcázott szálláskeresője is, amely a booking.com fejléces változata.

A lényeg az, hogy iq 85 fölött az átlag magyar ember képes e kettő használatával a wizz tours árának feléért nyaralni. De ezt érthető okból nem reklámozzák.

2015. júl. 31. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Megnézném én te gyökér, hogy hogyan hozol ki feleannyiból egy utat...
2015. júl. 31. 13:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Olvassatok utána. Lustáknak, akik nem tudnak használni egy repülőjegy keresőt, szállàskeresőt, annak jó.
2015. júl. 31. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A nagyon intelligens 3. válaszolónak, illetve az 5. válaszolónak üzenem, hogy a WizzTours-on keresztül az én utam olcsóbban jött ki, mint külön foglalva és akkor nem is beszéltünk a +2 napról.

Most is megnéztem egy konkrét példát:

Október 9-11. Isztambul, Sikerci Park Hotel, 2 főre, 2 nagy kézipoggyásszal

WizzTours: 86.853,- Ft

Külön foglalva a Wizzair-nél, illetve a Trivago által felhozott legolcsóbb Hotels.com-on foglalva: 100.974,- Ft

Akkor miről is beszélünk, hogy a lustáknak való???

2015. júl. 31. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
És persze én is kíváncsian várom, hogy a 3. ezt hogy hozza ki 43.427,- Ft-ból....
2015. júl. 31. 16:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azoknak, akik normális választ tudtak adni! Én azt olvastam, hogy a Wizz Toursnál olcsóbban nem lehet egy utat kihozni, csak a megbízhatóságára voltam kíváncsi, nem lenéző beszólásokra. Még egyszer köszönöm, aki a kérdésemre válaszolt!
2015. aug. 5. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!