Repjegyet tudok a reptéren venni?
Tudom hülye kérdés, de amikor kijöttem Írországba neten vettem jegyet és az egy tortúra volt, azt szeretném kérdezni hogy reptéren tudok e venni jegyet?
Köszi
Lehet, sőt utazási irodákban is. Nem lesz olcsó.
Ha nem akarsz neten bajlódni, akkor sétálj el egy utazási irodához és ott vedd meg előre a jegyet.
Tudsz jegyet venni. Sőt, a légitársaságok tárt karokkal fogadnak majd, mert az az utas, aki az utolsó pillanatban veszi meg a jegyét, a jól lehúzhazó balek kategóriába tartozik náluk.
Mert vagy annyiért utazol, amennyit mondanak, vagy mehetsz haza, hogy másnap újra sorba állhass.
Mellesleg szerintem nem az a tortúra, amikor online kell kattinthatni, hanem amikor sorba kell állni valamiért.
En mar Magyarorszag es az USA kozott is tobbszor utaztam, hogy az utlevelen kivul mas nem volt nalam.
Persze kaptam emailben ertesitot, hogy megvettem a jegyet, de nem nyomtattam ki, minek?
Odaalltam a pulthoz becsekkolasnal, odaadtam az utlevelem, felraktam a borondot a merlegre a holgyike meg megkerdezte hova akarok ulni. Aztan adott egy beszallokartyat meg egy matricat, aminek a masik felet a borondre ragasztotta.
Azon legitarsasagokkal, akik penzt kernek a repteri becsekkolasert en meg nem utaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!