Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repjegyet tudok a reptéren venni?

Repjegyet tudok a reptéren venni?

Figyelt kérdés

Tudom hülye kérdés, de amikor kijöttem Írországba neten vettem jegyet és az egy tortúra volt, azt szeretném kérdezni hogy reptéren tudok e venni jegyet?

Köszi

2015. okt. 11. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogyne tudnal, kb. 2x annyiert ha nem tobbert. Fapadosra meg se probald, mert a gatyad ramegy, ha egyaltalan van irodaja az adott tarsasagnak (ugyse' lesz).
2015. okt. 11. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a neten vett jegy egy tortúra volt akkor te valamit nagyon rosszul csináltál.
2015. okt. 11. 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet, sőt utazási irodákban is. Nem lesz olcsó.

Ha nem akarsz neten bajlódni, akkor sétálj el egy utazási irodához és ott vedd meg előre a jegyet.

2015. okt. 11. 13:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Tudsz jegyet venni. Sőt, a légitársaságok tárt karokkal fogadnak majd, mert az az utas, aki az utolsó pillanatban veszi meg a jegyét, a jól lehúzhazó balek kategóriába tartozik náluk.

Mert vagy annyiért utazol, amennyit mondanak, vagy mehetsz haza, hogy másnap újra sorba állhass.

Mellesleg szerintem nem az a tortúra, amikor online kell kattinthatni, hanem amikor sorba kell állni valamiért.

2015. okt. 11. 17:04
 5/8 A kérdező kommentje:
És ha pl neten én bepötyögöm magamnak arról ugye e-mailben kapom a PDF jegyemet, azt ott ki lehet valahol nyomtatni vagy valami elektronikus úton intézni? Csak mert pendriveom nincs hogy városban keressek valami nyomtatós helyet
2015. okt. 11. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Jegy már ezer éve nincs és semmit nem kell kinyomtatni, kivéve ha online csekkolsz be akkor a beszállókártyák ki kell nyomattani. Ha nem akkor a pultnál átadod az útleveled/személyid és kb ennyi az egész.
2015. okt. 11. 18:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Ahha, én ugy jöttem ki hogy kinyomtattam a PDFet, és azt kb mindenhol fel kellett mutatnom plusz volt rajta egy vonalkód ami kapuknál kellett
2015. okt. 11. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:

En mar Magyarorszag es az USA kozott is tobbszor utaztam, hogy az utlevelen kivul mas nem volt nalam.

Persze kaptam emailben ertesitot, hogy megvettem a jegyet, de nem nyomtattam ki, minek?

Odaalltam a pulthoz becsekkolasnal, odaadtam az utlevelem, felraktam a borondot a merlegre a holgyike meg megkerdezte hova akarok ulni. Aztan adott egy beszallokartyat meg egy matricat, aminek a masik felet a borondre ragasztotta.

Azon legitarsasagokkal, akik penzt kernek a repteri becsekkolasert en meg nem utaztam.

2015. okt. 12. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!