Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Lehet a reptéren repjegyet...

Ktigam kérdése:

Lehet a reptéren repjegyet venni, vagy előre kell foglalni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel kimegyek a reptérre, és spontán kiválasztok egy szimpatikus irányba induló járatot. Tegyük fel, hogy a gép indulásáig van két órám minimum és mondjuk lenne is rá hely. Van mód arra, hogy a reptéren mindenféle internetezés nélkül bemenjek egy jegyirodába és megvegyem rá a jegyet? Vannak jegyirodák Ferihegyen?

2013. okt. 8. 02:20
 1/9 anonim válasza:

Elméletileg a légitársaságok irodáinál van rá lehetőség, de eléggé kicsi rá az esély, max, ha valaki az utolsó pillanatban mondja le az útját

Szerintem, ha tuti utazni akarsz, akkor ne próbálkozz ezzel. Legtöbbször túlfoglalás van :)

2013. okt. 8. 05:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Last minute jegyek próbálkozni lehet
2013. okt. 8. 07:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Kedvezményes last minute jegyek nincsenek. Ha muszáj utazni az persze megoldható, de sokkal drágábban mintha előre megvetted volna. És az is csak akkor ha van hely.
2013. okt. 8. 10:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon fontos kérdés, amit joggal hanyagolt eddig az emberiség. Mert igenis jó ha mindenki megtudja, hogy az utazásnak ez a legelegánsabb módja.

Összepakolni a fehérneműt és a kisestélyit, a pénztárcát, hitelkártyákat, és nekiindulni.

A reptéren van egy csomó bódé, először őket keresd. Majd mindegyikben csinos kislányok ülnek, válassz kedved szerint.

Fontos, hogy olyan járatot válassz, amelyik a nem túl távoli jövőben indul.

Amíg várakozol, javaslom meditálj az alábbi Woody Allen idézeten: "Könnyű boldognak lenni, ha semmi más gondod nincs az életben, minthogy mennyi nyálat eressz ki a szádon."

2013. okt. 8. 14:32
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem vagyok módos, csak kalandvágyó.

A tücsök, aki egész nyáron hegedült.

A hangya meg szorgalmasan gyűjtögetett. (az nem én vagyok)

Aztán jött az ősz, és a tücsök is meg a hangya is megdöglött...

2013. okt. 8. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez egy elég szürreális elképzelés!
2013. okt. 8. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet venni, de indulás elött 2 órával a jegyek ára kb az 5 10x-e a pl 3 hónappal előtte megvehető jegyeknek.
2013. okt. 8. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:

A múltkor úgy olvastam, hogy Debrecenben lehet venni a repülőtéren is jegyet az indulást megelőző 2 óra előtt.

Igaz, ez még csak Londonra és Eindhovenre, és csak a Debrecenből induló gépekre vonatkozik...

2013. okt. 9. 08:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: minden reptéren lehet venni, de mindenhol jóval többe kerül mintha előre megveszed időben.
2013. okt. 9. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!