Ezt én sem értem, de nyilván nem éri meg nekik.
Kb. 10 évvel ezelőtt utaztunk ezzel a járattal, akkor is Frankfurtban vagy Nizzában kellett cserélni.
Nizzából Párizsig viszont az Air France-al kellett volna mennünk, az meg már nagyon drága, és családostul utaztunk.
Így a frankfurti átszállást választottuk, de sajnos nem emlékszem már, hogy melyik járattal jöttünk Párizsig.
Ezmiez, a múltkor az a máltai macskás kérdezte hogy miért nem lehet állatot szállítani a wizzairen abból is csak a perpatvar volt.
Azért mert csak? Fogalmunk sincs? Teljesen mindegy, úgysem tudsz kedvenc fostalicska légitársaságoddal oda repülni bármi is az oka? (Ha kérdezed miért szidom őket, megírtam a "kedvenc légitársaságod" kérdésben: mert csak egy kézipoggyászt engedélyeznek. Nekem kettő van, mindig, tele van drága és törékeny cuccal.)
"csak egy kézipoggyászt engedélyeznek"
Ez már nem helytálló információ.
#3 hoppá! Ezt "PASSENGERS WITH PRIORITY BOARDING
are allowed to carry 1 additional personal item in addition to the small or large cabin bag." mikor vezették be?? Kösz, hogy szóltál, értékes infó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!